Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αναβάθμιση Θα Φέρει Το Bluetooth 4.0 LE Στα Lumia

Μια σημαντική αναβάθμιση θα λάβουν οι κάτοχοι κορυφαίων χαρακτηριστικών Lumia. Αυτή θα είναι η υποστήριξη του Bluetooth 4.0 LE (Low Energy). Στην αρχή βέβαια υπήρξε μια σύγχηση από την Nokia Αυστραλίας.

Σε tweet της η Nokia Αυστραλίας έγραψε ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κορυφαίων Lumia δεν μπορούν να υποστηρίξουν την αναβάθμιση. Μετά ήταν η σειρά της Nokia Γερμανίας να την διαψεύεσει, και να μας πληροφορήσει ότι τα 820, 920, 925 και 1020 με την επόμενη αναβάθμιση που είναι προγραμματισμένη για το τέλος του έτους, θα υποστηρίζουν κανονικά το Bluetooth LE.

Αυτή τη στιγμή το Bluetooth 4.0 το υποστηρίζουν και τα Lumia 720, 620, 625 και 520 αλλά με περιορισμένες δυνατότητες. Μόλις ανακοινωθεί η αναβάθμιση θα σας ενημερώσουμε.

 

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: