Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Bobsled, Δωρεάν Κλήσεις Προς Σταθερά Και Κινητά

Ο Τσάμπας ζει και… κάνεις κλήσεις μόνο μέσω του Bobsled!

Η σύνδεση και η κλήση στην εφαρμογή

Η σύνδεση και η κλήση στην εφαρμογή

Το Bobsled είναι μία εφαρμογή που έχει αναπτύξει η T-Mobile, και την ευχαριστούμε για αυτό, αφού μέσω αυτής μπορούμε να κάνουμε κλήσεις προς σταθερά ή κινητά εντελώς δωρεάν, με καλή ποιότητα και για όση ώρα θέλουμε. Σαν να μιλάμε κανονικά από τηλέφωνο με άλλα λόγια.

Υπάρχουν βέβαια δύο προϋποθέσεις για να λειτουργήσει η εφαρμογή. Να υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ (3G/WiFi) από αυτόν που καλεί (καθώς είναι VOIP εφαρμογή) και να έχει προφίλ στο Facebook για σύνδεση.

Το Bobsled τις τελευταίες μέρες έχει κάνει θραύση στο Android Market/Play (link για λήψη), στο App Store (link) και για Mac (link), από όπου και μπορείτε να τα κατεβάσετε.

Το Bobsled σε διάφορες συσκευές

Το Bobsled σε διάφορες συσκευές

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: