Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Boeing Black, Το Κινητό Που Αυτοκαταστρέφεται

Η Boeing, η γνωστή κατασκευάστρια αεροσκαφών, μπήκε στην αγορά των smartphones θέτοντας τον πήχη της ασφάλειας εκεί που καμία άλλη εταιρία δεν μπόρεσε. Η εταιρία ανακοίνωσε το Boeing Black, το πρώτο κινητό που αυτοκαταστρέφεται!

Το Boeing Black δεν ήταν εύκολο στη κατασκευή. Χρειάστηκαν περίπου τρία χρόνια για να δημιουργήσουν αυτό το smartphone. Το Boeing Black προσφέρει κρυπτογράφηση όλων των συνομιλιών (κλήσεις, μηνύματα, βίντεο-κλήσεις) και αν κάποιος τρίτος προσπαθεί να παραβιάσει τα δεδομένα της συσκευής ή προσπαθήσει να ανοίξει το σώμα της αυτή θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν αποθηκευμένα, και μαζί με αυτά το λειτουργικό σύστημα ώστε να καθίσταται άχρηστη! Στο πίσω μέρος μπορούν να συνδεθούν βιομετρικοί σαρωτές, δορυφορικοί πομποδέκτες, ηλιακοί φορτιστές και άλλα αξεσουάρ.

Η συσκευή κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και για λόγους ασφαλείας δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως δουλεύει. Βέβαια, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έχουν αναρτηθεί κανονικά και βλέπουμε μια οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 960 x 540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex A9 στα 1.2GHz, υποδοχές για δύο SIM και microSD, WCDMA/GSM/LTE, Bluetooth 2.1 και λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε Android.

Το Boeing Black δεν θα διατεθεί στο κοινό -ώστε να αυξάνεται και η ασφάλειά του- αλλά κυβερνητικά στελέχη θα μπορούν να το αγοράσουν. Δεν ανακοινώθηκε πότε θα κυκλοφορήσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: