Η HTC Συνεργάζεται Με Την Bose Για Μικρότερα Ηχεία Και Περιθώρια

Το HTC One M8 Ανακοινώθηκε: Το Καλό Έγινε Ακόμα Καλύτερο

HTC One M8 BlinkFeed

Τα HTC One M7 και M8 είναι από τα καλύτερα Android κινητά που έχουν βγει μέχρι τώρα, κερδίζοντας βραβεία για τον πανέμορφο σχεδιασμό τους. Όμως η HTC θέλει να κάνει το επόμενο One ακόμη καλύτερο σε κάθε τομέα.

Οι τελευταίες φήμες λένε ότι η HTC θα συνεργαστεί με μία από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο του ήχου, την Bose, με σκοπό να βελτιώσει περισσότερο τον ήχο στα BoomSound ηχεία του επόμενου One. Επίσης, έχει ανατεθεί σε μια ομάδα να μειωθεί το μέγεθος των ηχείων για να μικρύνουν τα περιθώρια (bezels) στο πάνω και κάτω μέρος του κινητού και κατά συνέπεια να λυθεί το ‘πρόβλημα’ με τον άσκοπο χώρο που δεν αρέσει σε κάποιους. Αυτό θα επιστρέψει στην εταιρία να βάλει μια μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να μεγαλώσουν οι διαστάσεις του smartphone πολύ.

Ένα κινητό με ελάχιστα bezels και βελτιωμένα ηχεία από την HTC σίγουρα θα ήταν ότι καλύτερο για τους χρήστες αφού θα απολάμβαναν ένα καταπληκτικό κινητό, και σίγουρα θα έβαζε δύσκολα στον ανταγωνισμό. Μένει να δούμε αν όντως το One M9 θα έχει μικρότερα περιθώρια.

Πηγή: TK Tech News

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.