Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Windows Phone Ήταν Η Πλατφόρμα Με Τη Μεγαλύτερη Ανάπτυξη Στο 2013

Η Canalys πραγματοποίησε έρευνα για το 2013 σε πάνω από 50 χώρες και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πουλήθηκαν περισσότερα από 998 εκατομμύρια κινητά. Τα 785 ήταν με Android και τα 32,1 με Windows Phone. Σύμφωνα με την έρευνα, η πλατφόρμα της Microsoft ήταν αυτή με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη για τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Jingwen Wang ανέφερε επίσης ότι η Microsoft και η Nokia κατάφεραν να ενισχύσουν την αγορά των Windows Phone ώστε περισσότερος κόσμος να τα εμπιστευτεί και να τα αγοράσει και δεν μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα.

Ο κολοσσός του Redmond θα πρέπει μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Nokia να κάνει σημαντικά βήματα και να κλείσει όποια κενά παρουσιάζει το Windows Phone OS, ειδικά με τις high end συσκευές, και τέλος να πείσει όλο και περισσότερους προγραμματιστές να γράψουν εφαρμογές για την πλατφόρμα της. Η καθυστέρηση σε όλα αυτά δεν θα βοηθήσει την Microsoft στην προσπάθεια της να αυξήσει το ποσοστό της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: