Η Canon ανακοίνωσε νέους οικιακούς εκτυπωτές PIXMA All in One

Η Canon ανακοίνωσε νέους οικιακούς εκτυπωτές PIXMA All in One

H Canon Europe, παγκόσμια ηγέτιδα στις λύσεις απεικόνισης, παρουσίασε πρόσφατα και στην Ελλάδα δύο νέα μοντέλα εκτυπωτών inkjet All-in-One PIXMA και συγκεκριμένα τους εκτυπωτές της σειράς PIXMA MG3050 και τον PIXMA MG2550S. Πρόκειται για εκτυπωτές που προορίζονται για το σπίτι και αμφότεροι είναι ιδανικοί για εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας εγγράφων και φωτογραφιών, ενώ με το συμπαγές και κομψό design τους, μπορούν άνετα να χωρέσουν σε κάθε γραφείο στο σπίτι.

Όσοι αγαπούν τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, μπορούν να τυπώσουν τις εικόνες τους με ζωηρά, έντονα χρώματα στους νέους εκτυπωτές της σειράς PIXMA MG3050 και τον PIXMA MG2550S χάρη στο υβριδικό σύστημα μελανιού της Canon, το οποίο χρησιμοποιεί μελάνια dye και pigment χρωστικών, με αποτέλεσμα πανέμορφες φωτογραφίες, αλλά και ευκρινές και έντονο κείμενο στα έγγραφα. Για εκτυπώσεις επιπέδου φωτογραφικού εργαστηρίου και υψηλή λεπτομέρεια στη στιγμή, τα φυσίγγια μελάνης FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) επιτρέπουν τη δημιουργία εκτυπώσεων, οι οποίες είναι, πρακτικά, απαλλαγμένες από κόκκο, ενώ τα φυσίγγια XL, υψηλής χωρητικότητας, επιτρέπουν την εκτύπωση ακόμη περισσότερων σελίδων.

Διασυνδεδεμένοι εκτυπωτές για έναν διασυνδεδεμένο κόσμο

Αξιοποιώντας την τεχνολογία Wi-Fi, η σειρά PIXMA MG3050 επιτρέπει την άνετη ασύρματη εκτύπωση από laptops και PCs, αλλά και από smartphones και tablets, χάρη στην εφαρμογή Canon PRINT, ενώ παράλληλα, το cloud printing απαλλάσσει από την ανάγκη να βρίσκεστε στο σπίτι για να ξεκινήσετε τις εκτυπώσεις σας, καθώς μπορείτε να εκτυπώσετε μέσω υπηρεσιών web και κοινωνικής δικτύωσης, όπως Instagram™, Facebook™, Google Drive™ και πολλές άλλες. Χάρη στη λειτουργία Access Point Mode, είναι δυνατή η γρήγορη σύνδεση συσκευών στο σπίτι για τη χρήση του εκτυπωτή, χωρίς καν να χρειάζεται να βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Για εκείνες τις ημέρες που δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, τα έγγραφα μπορούν να σαρωθούν και να αποσταλούν απευθείας στη φορητή σας συσκευή, για να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας.

Ελευθερία για δημιουργικότητα

Τα μοντέλα της σειράς PIXMA MG3050 και ο PIXMA MG2550S απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα, χάρη στο συμπεριλαμβανόμενο software My Image Garden για Mac ή PC, το οποίο οργανώνει όλες τις φωτογραφίες σε μια εύχρηστη τοποθεσία, πριν γίνει δυνατή η διαδικασία δημιουργίας μοναδικών φωτογραφικών σχεδίων με αυτόματο τρόπο, δημιουργώντας, έτσι πανέμορφες απεικονίσεις και εκτυπώσεις στη στιγμή. Οι εκτυπωτές συνοδεύονται, επίσης, με πρόσβαση στο CREATIVE PARK PREMIUM, μια online υπηρεσία για χρήστες αυθεντικών μελανιών Canon, που προσφέρει εμπνευσμένα σχέδια και έργα από επαγγελματίες καλλιτέχνες και φωτογράφους.

Με τη σειρά PIXMA MG3050 οι ενθουσιώδεις με τη φωτογραφία πελάτες, μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους φωτογραφικές εκτυπώσεις σε τετράγωνο σχήμα διαστάσεων 5×5” στο σπίτι, ή να τις μετατρέψουν σε δώρα για τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους. Υπάρχει επίσης πρόσβαση για το Easy-PhotoPrint+ από tablet, PC ή Mac, με τη βοήθεια του οποίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αποθηκευμένες εικόνες σε φορητές συσκευές, ή στο cloud, ως βάση για τη δημιουργία ευχετήριων καρτών, ημερολογίων και άλλων έργων.

Βασικά χαρακτηριστικά σειράς PIXMA MG3050:

• Εκτύπωση από smartphone και cloud, χάρη στην εφαρμογή Canon PRINT
• Υψηλής ποιότητας εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση
• Ταχύτητα 8 εικόνες ανά λεπτό Α/Μ, 4 εικόνες ανά λεπτό έγχρωμες
• Easy-PhotoPrint+ για δημιουργικές εκτυπώσεις
• Ταυτόχρονη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Access Point Mode
• Προαιρετικά φυσίγγια XL για χαμηλότερο κόστος εκτυπώσεων

Βασικά χαρακτηριστικά PIXMA MG2550S:

• Υψηλής ποιότητας εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση
• Ταχύτητα 8 εικόνες ανά λεπτό Α/Μ, 4 εικόνες ανά λεπτό έγχρωμες
• My Image Garden software
• Αυτόματο άνοιγμα εκτυπωτή, όταν ξεκινά η εκτύπωση
• Quiet Mode για χαμηλότερο θόρυβο εν ώρα λειτουργίας
• Προαιρετικά φυσίγγια XL για χαμηλότερο κόστος εκτυπώσεων

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.