Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Carl Zeiss VR One: Η Συσκευή Εικονικής Πραγματικότητας Των €78

Carl Zeiss VR One

Η Carl Zeiss με το Carl Zeiss VR One μπήκε επίσημα στην αγορά των συσκευών εικονικής πραγματικότητας. Το VR One βασίζεται στην ιδέα του Gear VR της Samsung, δηλαδή το κράνος χρησιμοποιεί στο smartphone του χρήστη για να είναι λειτουργικό.

Το Carl Zeiss VR One δέχεται κινητά με οθόνες από 4,7-ιντσών έως 5,2-ιντσών διαγώνιο. Για να συνδεθούν τα κινητά χρειάζονται μια ειδική θήκη και αυτή υποστηρίζει μόνο δύο κινητά αυτή τη στιγμή: iPhone 6 και Galaxy S5. Αργότερα θα προστεθεί υποστήριξη και για περισσότερα μοντέλα. Ηχεία το VR One δεν διαθέτει, οπότε και ο ήχος θα ‘βγαίνει’ από το ηχείο του smartphone ή μέσω Bluetooth ακουστικών. Εκτός από τις θήκες των κινητών, σαν αξεσουάρ θα πωλούνται και κάποια χειριστήρια παιχνιδιών.

Η εταιρία θα δώσει στους προγραμματιστές ένα SDK για να αναπτύξουν νέα παιχνίδια. Το λογισμικό αυτό θα βασίζεται στο Unity 3D το οποίο θα υποστηρίζει Android και iOS συσκευές. Για αρχή η συσκευή θα συνοδεύεται από μόλις δύο εφαρμογές για προβολή 3D ταινιών και πλοήγηση στους δρόμους με το Google Street View. Η τιμή της ανέρχεται στα μόλις €78 ($99) και ήδη μπορείτε να την προ-παραγγείλετε από online κατάστημα για να την παραλάβετε τα Χριστούγεννα. Μέσα στο 2015 θα αρχίσει κανονική η πώληση του VR One.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: