Η Caterpillar Φέρνει Τα Ανθεκτικότερα Smartphone Της Στην Ελλάδα

Η Caterpillar Φέρνει Τα Ανθεκτικότερα Smartphone Της Στην Ελλάδα

Cat B15

Η Caterpillar ανακοίνωσε πως θα διαθέσει στην Ελληνική αγορά τα smartphone της Cat B15 και Cat B25, για όσους έχουν έναν πολύ ενεργό τρόπο ζωής.

Το Cat B15 είναι αδιάβροχο, έχει εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και εγγυημένη πλήρη λειτουργικότητα σε πτώση από ύψος 1,8 μέτρων, χάρη στο πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και καουτσούκ. Το κινητό (όπως και το 25 βεβαίως) έχει δοκιμαστεί σε διάφορα τρελά τεστ και άντεξε και στα πιο τρελά. Βίντεο από τις δοκιμές αυτές μπορείς να δεις στο YouTube. Εκτός από ανθεκτικό, το νέο κινητό της Caterpillar, που σχεδιάστηκε από τη Bullitt Mobile Ltd, τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 4.1, διαθέτει επεξεργαστή στο 1 GHz, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει 2 κάρτες SIM ενώ η οθόνη αφής 4 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα. Γενικότερα είναι ιδανικό για τον επαγγελματία που θέλει smartphone χωρίς να φοβάται να το βγάλει από τη τσέπη του όταν δουλεύει.

Το Cat B15 θα διατίθεται από τη Wind, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του στα καταστήματα CTI, Media Markt και Public. Η μέση τιμή για να αποκτήσετε το δικό σας Cat B15 κυμαίνεται στα 349€ ενώ για το Cat Β25 στα 99€. Αναλυτικές πληροφορίες για αυτά τα δύο smartphones μπορείς να βρεις στο επίσημο site εδώ (στα Αγγλικά) και επίσης μπορείς να κάνεις Like εδώ στην σελίδα στο Facebook για τους Έλληνες και Κύπριους.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.