Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το CCleaner Beta Έφτασε Στο Android

Το δημοφιλές πρόγραμμα καθαρισμού PC τελικά έφτασε και στα κινητά και tablets υποστηρίζοντας το Android. Φυσικά μιλάμε για το CCleaner.

Όπως θα περιμένατε, ο σκοπός του CCleaner είναι να καθαρίσει την Android συσκευή από άχρηστα αρχεία, όπως προσωρινά αρχεία εφαρμογών, που δεν χρειάζονται στον χρήστη και ‘πιάνουν’ χώρο για το τίποτα. Βεβαίως η διαγραφή αυτών των αρχείων δεν επηρεάζει το σύστημα ή τις ίδιες τις εφαρμογές, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να αναδημιουργηθούν. Επιπρόσθετα καθαρίζει το ιστορικό κλήσεων και SMS μηνυμάτων, το ιστορικό του browser και έχει λίστα εφαρμογών για διαγραφή τους αν δεν τις θέλει ο χρήσης.

Το CCleaner βρίσκεται σε beta μορφή και για αυτό μπορεί ο χρήστης να συναντήσει προβληματάκια. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μπουν στη κοινότητα της Piriform (η εταιρία που το αναπτύσσει) εδώ ώστε να έχουν τη δυνατότητα λήψης της εφαρμογής. Για Android μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε την ολοκαίνουργια εφαρμογή του Tech Community από εδώ δωρεάν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: