Τεράστια Διαρροή Φωτογραφιών Δείχνουν Γυμνές Διασημότητες

Τεράστια Διαρροή Φωτογραφιών Δείχνουν Γυμνές Διασημότητες

Jennifer Lawrence

Ο Σεπτέμβριος δεν μπήκε καθόλου καλά για τις διασημότητες στις ΗΠΑ, των οποίων οι προσωπικές φωτογραφίες που βρίσκονται στο cloud κλάπηκαν από έναν hacker. Ο hacker λέγεται ότι βρήκε τις εικόνες στο iCloud της Apple και έπειτα τις δημοσίευσε στο 4chan. Η Apple ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί για το σοβαρό αυτό θέμα και έτσι δεν γνωρίζουμε που στα αλήθεια βρήκε τις φωτογραφίες το άτομο. Για την ακρίβεια, καμία εταιρία δεν έχει αναφέρει κάποιο κενό ασφαλείας στη cloud υπηρεσία της.

Μέσα στα θύματα βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός Jennifer Lawrence που πρωταγωνιστεί στις ταινίες Αγώνες Πείνας και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ariana Grande. Μέσα στις φωτογραφίες τους υπάρχουν μερικές που τις δείχνουν γυμνές και οι εκπρόσωποι της Jennifer δηλώνουν ότι είναι αυθεντικές, απειλώντας ότι θα μηνύσουν οποιονδήποτε τις μοιράσει. Η Mary Winstead στο Twitter αναφέρει ότι όλο αυτό είναι καταπάτηση πολύ προσωπικών στιγμών. Η λίστα των υπόλοιπων celebrities περιλαμβάνει τους: Aly και AJ Michalka, Aubrey Plaza, Abby Elliott, Avril Lavigne, Amber Heard, Brie Larson, Candice Swanepoel, Cara Delevigne, Emily Ratjakowski, Farrah Abraham, Gabrielle Union, Hayden Pannettiere, Hope Solo, Hillary Duff, Jenny McCarthy, Kayley Cuoco, Kate Upton, Kate Bosworth, Keke Palmer, Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Krysten Ritter, Lea Michele, Lizzy Caplan, Mary Kate Olsen, Mary Elizabeth Winstead, Rihanna, Scarlet Johansson, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Wynona Ryder, Alison Brie και Dave Franco.

Όσοι μοίραζαν γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence στο Twitter είδαν τον λογαριασμό τους να αναστέλλεται. Μιλώντας στο blog Mashable, εκπρόσωπος της Twitter δεν σχολίασε την διαγραφή των λογαριασμών, αλλά υπέδειξε στους κανονισμούς του κοινωνικού δικτύου. Φαίνεται ότι πολύ σύντομα όλες οι φωτογραφίες θα έχουν διαγραφεί από τα sites, αλλά πιθανόν θα ανεβούν σε ‘πειρατικά’ site όπου κανείς δεν μπορεί να τις διαγράψει.

Πηγή: Mashable

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.