Το OnePlus One Πωλείται Σε Τιμή Κόστους

OnePlus One: Ανακοινώθηκε Επίσημα Το «Τέλειο Κινητό»

OnePlus One

Το OnePlus One είναι μια συσκευή που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση καθώς συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά και όμορφο σχεδιασμό σε μια πραγματικά προσιτή τιμή. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 801 επεξεργαστή στα 2.5 GHz, μνήμη RAM 3GB και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB/64GB. Η κάμερα του είναι στα 13-megapixel με διπλό LED φλας και διάφραγμα f/2.0 και η εμπρόσθια στα 5-megapixel. Η συσκευή πρόκειται να γίνει διαθέσιμη με τιμή μόλις $299/€269 για το μοντέλο με τα 16GB και $350/€299 για τα 32GB.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θέλεις Να Αγοράσεις Το OnePlus One; 5 Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζεις

Ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπορεί ο καθένας να την αποκτήσει εύκολα μιας και η αγορά για την κορυφαία συσκευή της νεοσύστατης κινέζικης εταιρίας πραγματοποιείται μόνο μέσω πρόσκλησης. Επίσης η OnePlus, σε αντίθεση με όλες τις άλλες κατασκευάστριες δεν έχει επενδύσει στην προώθηση της συσκευής μέσω διαφημίσεων. Ο CEO Peter Lau λοιπόν εξηγεί ότι για να χτυπήσει τις υπόλοιπες εταιρίες, κοστολόγησε την συσκευή σχεδόν στην τιμή κόστους, ενώ αποφασίστηκε να μην ξοδευτούν χρήματα για διαφημίσεις για τον ίδιο λόγο, να μην γίνει κάποια αύξηση στην τιμή.

Το OnePlus One θα κυκλοφορήσει για αρχή σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη σε περιορισμένο αριθμό συσκευών, ενώ στα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει η πλήρης διάθεση. Απομένει να δούμε αν η OnePlus θα κερδίσει το τελευταίο στοίχημα, αυτό των πωλήσεων.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.