100 Εκατ. Χρήστες Στο Samsung ChatON

100 Εκατ. Χρήστες Στο Samsung ChatON

Samsung ChatON

Η υπηρεσία ChatON που έχει αναπτύξει η Samsung για κάθε γνωστή πλατφόρμα κινητών που υπάρχει έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τον τελευταίο καιρό και τώρα μαθαίνουμε ότι ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες!

Η είδηση αυτή έχει επιβεβαιωθεί από την Samsung η οποία ανάρτησε στο επίσημο ιστολόγιο της ένα άρθρο όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ξεπέρασε το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων χρηστών τον Μάιο και οι επόμενοι 50 εκατ. ήρθαν μέσα στους επόμενους 4 μήνες. Το σημαντικότερο βέβαια που δεν αναφέρθηκε είναι το πόσοι από αυτούς παραμένουν ενεργοί χρήστες στην υπηρεσία της, αν και το ορόσημο αυτό εντυπωσιακό.

Η υπηρεσία ξεκίνησε το 2011 και σταδιακά επεκτάθηκε σε πολλά λειτουργικά συστήματα, καθιστώντας το μια καλή cross-platform λύση.

Η τεράστια αυτή αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι η Samsung φορτώνει την εφαρμογή του ChatON σε όλα τα Galaxy κινητά της και οι χρήστες δεν έχουν την δυνατότητα απεγκατάστασή της, εκτός βέβαια αν προβούν σε άλλες κινήσεις (root, αλλαγή ROM). Εσείς το χρησιμοποιείτε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.