Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

100 Εκατ. Χρήστες Στο Samsung ChatON

Samsung ChatON

Η υπηρεσία ChatON που έχει αναπτύξει η Samsung για κάθε γνωστή πλατφόρμα κινητών που υπάρχει έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τον τελευταίο καιρό και τώρα μαθαίνουμε ότι ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες!

Η είδηση αυτή έχει επιβεβαιωθεί από την Samsung η οποία ανάρτησε στο επίσημο ιστολόγιο της ένα άρθρο όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ξεπέρασε το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων χρηστών τον Μάιο και οι επόμενοι 50 εκατ. ήρθαν μέσα στους επόμενους 4 μήνες. Το σημαντικότερο βέβαια που δεν αναφέρθηκε είναι το πόσοι από αυτούς παραμένουν ενεργοί χρήστες στην υπηρεσία της, αν και το ορόσημο αυτό εντυπωσιακό.

Η υπηρεσία ξεκίνησε το 2011 και σταδιακά επεκτάθηκε σε πολλά λειτουργικά συστήματα, καθιστώντας το μια καλή cross-platform λύση.

Η τεράστια αυτή αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι η Samsung φορτώνει την εφαρμογή του ChatON σε όλα τα Galaxy κινητά της και οι χρήστες δεν έχουν την δυνατότητα απεγκατάστασή της, εκτός βέβαια αν προβούν σε άλλες κινήσεις (root, αλλαγή ROM). Εσείς το χρησιμοποιείτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: