Έρχονται Τα Οκταπύρηνα HTC Smartphone Σύντομα;

Το HTC One Mini Επιβεβαιώθηκε Από Μετρήσεις

HTC One back

Αν και αμφισβητήθηκε, το Tech Community τελικά βγαίνει σωστό και όντως η HTC από ότι φαίνεται δοκιμάζει οκταπύρηνα smartphone!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η HTC Δοκιμάζει Οκταπύρηνο HTC One Με 3GB RAM

Σύμφωνα με το GizChina, ένας Κινέζος αναλυτής της βιομηχανίας δήλωσε πρόσφατα ότι η HTC θα κυκλοφορήσει συσκευές που θα χρησιμοποιούν τους τελευταίους οκταπύρηνους επεξεργαστές της MediaTek (τα μοντέλα MT6592 και MT6592M). Για όσους δεν το γνωρίζουν, η MediaTek κατασκευάζει φθηνούς επεξεργαστές με πολλαπλούς πυρήνες, όμως οι επιδόσεις τους δεν συγκρίνονται με αυτούς των επεξεργαστών της Qualcomm. Αυτοί της Qualcomm είναι πολύ δυνατότεροι.

Αν και τα νέα αυτά φαίνονται καταπληκτικά, το οκταπύρηνο HTC One που είχαμε εμείς στα χέρια μας δεν μπόρεσε να αποδώσει κάτι τρελό. Τρέξαμε τα benchmarks και πέρασε για λίγο το τετραπύρηνο One που προσωπικά κατέχω. Το One έχει βγει στην αγορά με τον Snapdragon 600 της Qualcomm.

Το @evleaks αναφέρει πως το νέο HTC One που θα ανακοινωθεί θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 800 (άλλες φήμες λένε για τον 805) και έτσι ίσως δούμε τον οκταπύρηνο MediaTek επεξεργαστή σε άλλα μοντέλα. Ποιος ξέρει… Μόλις έχουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε ως συνήθως!

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.