Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Smartphone Των 20 Δολαρίων Είναι Πιο Κοντά Από Ποτέ

Οι πληροφορίες για οικονομικά smartphone είναι το ίδιο ευχάριστες με αυτές των high-end συσκευών, δυστυχώς όμως οι εταιρίες δεν έχουν ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τομέα. Τα κινητά με το Firefox OS είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα στον κλάδο των φθηνών smartphone με τιμή που φτάνει μόλις τα 25 δολάρια, αλλά είναι φανερό ότι οι κατασκευάστριες δεν έχουν ενδιαφερθεί, ακόμα τουλάχιστον, να εμπλουτίσουν την γκάμα τους με τις αντίστοιχες προτάσεις τους.

Στο πλαίσιο του δεύτερου Tech Day όμως, η ARM με ευχαρίστηση μας πληροφόρησε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε στις αγορές ένα smartphone στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 20 δολαρίων. Το κινητό που αναφέρεται είναι ένα μονοπύρηνο (Cortex-A5) με λειτουργικό σύστημα Android.

Η ARM φαίνεται να πιστεύει πολύ στον κλάδο των οικονομικών smartphone περιμένοντας μάλιστα ότι έως το 2018 οι αποστολές τους θα έχουν διπλασιαστεί και θα αγγίζουν το 1 δισεκατομμύριο. Ευχόμαστε τα λεγόμενα της εταιρίας να πάρουν σάρκα και οστά και να δούμε να εμπλουτίζονται οι επιλογές στην αγορά των οικονομικών smartphone μέσα στο εγγύς μέλλον.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: