Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Κίνα Έστειλε Σκάφος Στη Σελήνη

Το διαστημικό σκάφος Chang’e 3 από τη Κίνα

Η Κίνα κατάφερε επιτυχώς να στείλει το δικό της μη-επανδρωμένο διαστημικό σκάφος στη Σελήνη, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή για έρευνα. Το σκάφος αυτό έχει όνομα Chang’e 3 και έφτασε στο δορυφόρο της Γης το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Ένα τέτοιο επιτυχημένο εγχείρημα είχε να πραγματοποιηθεί για 40 χρόνια, αφού η τελευταία επιτυχημένη αποστολή ήταν στις 9 Αυγούστου 1976 με το Luna-24 της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών. Η Κίνα έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο διαστημικό της πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν, τα πηγαίνει πολύ καλά. Τόσο καλά που αποσκοπούν το 2020 να κατακτήσουν το φεγγάρι φτιάχνοντας διαστημικό σταθμό εκεί πάνω!

Παρακάτω είναι το βίντεο που τραβήχτηκε από τη προσσελήνωση του Chang’e 3.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: