Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η NASA ετοιμάζει τις πρώτες ‘κατοικίες’ για τον Άρη

Η NASA και ιδιωτικές εταιρίες διαστήματος δουλεύουν σκληρά για να πάει ο άνθρωπος στον Άρη και να κατοικήσει. Έχουμε δει πολλές ταινίες που οι άνθρωποι έχουν ‘μετακομίσει’ σε άλλους πλανήτες, όμως τώρα η κυβέρνηση των ΗΠΑ βιάζεται για να κάνει αυτή την ιδέα πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει το SpaceNews, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε $55 εκατομμύρια στην Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος των ΗΠΑ (NASA) για να δημιουργηθεί μια κατοικία όπου θα μπορούν να μένουν οι αστροναύτες για λίγες μέρες. Η Υπηρεσία πρέπει μέχρι το 2018 να έχει αναπτύξει ένα πρωτότυπο και να ενημερώσει το Κογκρέσο έξι μήνες μετά την έναρξη του project.

Πάντως ο ολλανδικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός Mars One επιχειρεί να στείλει τους πρώτους ανθρώπους στον Κόκκινο Πλανήτη μέχρι το 2026. Αρχικά θα ταξιδέψουν τέσσερα άτομα μέσω του πυραύλου Falcon 9 της SpaceX ο οποίος πρόσφατα προσγειώθηκε στην Γη με επιτυχία και θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά (αν και ο ιδρυτής θέλει να τον φυλάξει).

Μένει να δούμε τι θα γίνει στο τέλος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: