Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Κυκλοφόρησε Το Chrome 45 Που Μπλοκάρει Το Flash

Η Google κυκλοφόρησε την έκδοση 45 του Chrome browser η οποία αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο για τον θάνατο του Flash. Σε αυτή την έκδοση η Google ενσωμάτωσε μια νέα λειτουργία η οποία μπλοκάρει ασήμαντο περιεχόμενο σε Flash, όπως διαφημίσεις, και με αυτόν τον τρόπο οι σελίδες θα φορτώνουν γρηγορότερα, θα είναι ασφαλέστερες και λιγότερο ενοχλητικές (πχ δεν θα αναπαράγεται αυτόματα ήχος ή βίντεο). Λέμε «ασήμαντο περιεχόμενο» γιατί παιχνίδια ή βίντεο δεν θα επηρεάζονται από αυτή τη ρύθμιση. Παρόλα αυτά, αν ο χρήστης θέλει να προβληθεί κάτι που έχει μπλοκαριστεί, μπορεί να το ξεμπλοκάρει κάνοντας δεξί κλικ επάνω του και πατώντας την επιλογή «Run This Plugin.»

Όσοι είστε διαφημιστές δεν θα πρέπει να ανησυχείτε άμα χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα AdWords επειδή η Google μετατρέπει αυτόματα το περιεχόμενο Flash σε HTML5 που από κάθε άποψη είναι καλύτερο. Όσοι χρησιμοποιείτε άλλη πλατφόρμα θα πρέπει χειροκίνητα να μετατρέψετε τον κώδικα σε HTML5 για να μη μπλοκάρεται από το Chrome.

Για να το ενεργοποιήσετε θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του Google Chrome, στη κατηγορία Privacy να βρείτε το Content Settings και εκεί στη κατηγορία Plugins να βρείτε και να επιλέξετε την επιλογή «Detect and Run Important Plugin Content.» Η έκδοση Chrome 45 έχει κυκλοφορήσει σε Windows, OS X και Linux.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: