Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πόσα Κερδίζει Η Microsoft Από Κάθε Windows Phone Και Windows RT Συσκευή;

Nokia Lumia Windows Phone 8 update

Για όσους δεν το ξέρουν, η Microsoft χρεώνει κάθε κατασκευαστή κινητών και υπολογιστών ο οποίος χρησιμοποιεί το Windows Phone ή το Windows RT. Πόσα όμως κερδίζει; Το MyNokiaBlog απαντά.

Σύμφωνα με πηγές του blog που σχετίζονται με τις άδεις της Microsoft, η αμερικάνικη εταιρία χρεώνει κάθε συσκευή με Windows Phone $25 και κάθε Windows RT συσκευή με $90. Αυτό σημαίνει ότι από τα €112 που κοστίζει το Nokia Lumia 520 στο Skroutz, τα περίπου €20 πηγαίνουν στη Microsoft. Και επίσης σημαίνει ότι αν το Lumia 520 είχε Android, που προσφέρεται δωρεάν, θα κόστιζε κάτω από €99 και θα ήταν ακόμα πιο προσιτό.

Προηγούμενες φήμες ήθελαν την Microsoft να κερδίζει $15 από κάθε Windows Phone, αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν είναι τόσο ‘φθηνή.’ Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Microsoft θα δίνει δωρεάν το λειτουργικό της στους συνεργάτες της. Με αυτό θα επιτύχει ακόμα πιο φθηνά Windows Phone που θα μπορούν να χτυπήσουν το Android στα οικονομικά smartphones για τα καλά. Λεφτά η Microsoft θα μπορεί να βγάλει από τις αγορές εφαρμογών, μουσικής και ταινιών (στις ΗΠΑ) από το Windows Phone Store όπως κάνει και η Google με το Play Store.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: