Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Code Monkey Island: Το Επιτραπέζιο Που Διδάσκει Στα Παιδια Τις Βάσεις Του Προγραμματισμού

Μια ιδέα πρωτότυπη που βοηθάει τα παιδιά να μάθουν από νωρίς και με ευχάριστο τρόπο τις βασικές αρχές στον χώρο του προγραμματισμού μπήκε στο Kickstarter. Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με την ονομασία Code Monkey Island και όπως φαίνεται εισέπραξε αναγνώριση από τον κόσμο, καθώς ξεπέρασε εύκολα τον στόχο των 15.000 δολαρίων που είχε θέσει, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 39.503 δολάρια για να μπει στη μαζική παραγωγή και να βγει στην αγορά.

Το επιτραπέζιο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω και η διάρκεια του παιχνιδιού είναι 45 λεπτά. Κάθε παίκτης διαλέγει από μία φυλή μαϊμούδων, παίρνει στα χέρια του τρεις κάρτες και ο πρώτος που θα καταφέρει να φτάσει και με τις τρεις μαϊμούδες στο δάσος της μπανάνας, είναι ο νικητής. Οι προγραμματιστικές γνώσεις βρίσκονται επάνω στις κάρτες, καθώς κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν και εξοικειώνονται με τις έννοιες Conditional Statements, Looping, Boolean Logic, Boolean Operators, Assignment και Data Structures.

Οι προπαραγγελίες για το Code Monkey Island έχουν ξεκινήσει και όποιος θέλει μπορεί να το αποκτήσει στην τιμή των 65 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής. Άλλωστε ο δημιουργός του δηλώνει ότι το παιχνίδι αυτό απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: