Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Concept Unicorn: Ιδέα Για Ένα Διαφορετικό Κινητό

Concept Unicorn

Παραδέξου το, και εσύ έχεις προσπαθήσει να σχεδιάσεις ένα ξεχωριστό κινητό όμως πιθανόν δεν τα κατάφερες. Ο Jet Ong όμως τα κατάφερε και έφτιξε ένα. Παρεμπιπτόντως αυτός είναι ο ανώτερος βιομηχανικός σχεδιαστής της Alcatel. Το κινητό που σχεδίασε το ονόμασε Concept Unicorn και είναι ένα με Windows Phone 8 με το σώμα του να είναι θήκη προστασίας και βάση ταυτόχρονα, χωρίς να μπορεί να αφαιρεθεί από τη συσκευή. Θα μπορούσες ακόμα να αλλάξεις ή να διαλέξεις ανάμεσα από διάφορα σχέδια ώστε να δώσεις τον δικό σου τόνο στο κινητό σου. Ακολουθεί το βίντεο για να καταλάβεις τι εννούμε.

Όλο το σώμα είναι από δέρμα και στα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται ότι θα έχει τα κορυφαία αυτή τη στιγμή σε Windows Phone. Μπορεί απλά να μείνει ένα project, μπορεί όμως να είναι και ένα βίντεο της εταιρίας που διέρρευσε. Θα σου άρεσε αν η Alcatel κυκλοφορούσε το συγκεκριμένο κινητό;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: