Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Coolest Είναι Το Πιο Πετυχημένο Project Στο Kickstarter

Coolest

Υποδεχτείτε το Coolest, το απόλυτο φορητό ψυγειάκι το οποίο εκθρόνισε το Pebble smartwatch και έγινε το πιο πετυχημένο project στο Kickstarter.

Το Coolest είναι ένα-σε-όλα ψυγειάκι το οποίο ενσωματώνει ό,τι θα χρειαστείτε στη κατασκήνωση. Πέρα από το κλασικό ψυγείο για φύλαξη των ροφημάτων υπάρχει υποδοχή για μπλέντερ και ποτήρια, υποδοχή για πιάτα και μαχαιροπίρουνα, ανοιχτήρι μπουκαλιών, LED λάμπα στο καπάκι για να φωτίζει το ψυγείο τη νύχτα, βάση για κινητό, Bluetooth ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής από το κινητό, USB θύρα για φόρτιση των συσκευών και βεβαίως όλα αυτά είναι αδιάβροχα.

COOLEST: Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ

Το ενδιαφέρον με το Coolest είναι ότι δεν μπήκε πρώτη φορά στο Kickstarter για χρηματοδότηση. Το φθινόπωρο ο ίδιος άνθρωπος (Ryan Grepper) είχε υποβάλει το ψυγείο του αλλά απέτυχε να μαζέψει τις $50,000 που ζήταγε. Μέσα σε λίγους μήνες βελτίωσε το σχεδιασμό και αφαίρεσε μερικά πράγματα για να γίνει ασφαλέστερο και το υπέβαλε ξανά. Η υποβολή έγινε το καλοκαίρι, όταν περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν για camping, και όχι μόνο κατάφερε να βρει περισσότερα από $50,000, αλλά έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ βρίσκοντας $13,285,226 από 62,642 υποστηριχτές!

Το Coolest θα το παραλάβουν πρώτα οι υποστηριχτές που έδωσαν περισσότερα από $185 τον Φεβρουάριο του 2015. Αργότερα θα κυκλοφορήσει για όλους με τιμή λιανικής τα $299. Η καμπάνια ολοκληρώθηκε στις 30 Αυγούστου με 26570% επιτυχία.

COOLEST: ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Μοιράσου το με τους φίλους σου: