Τα Κινητά Της Coolpad Ήρθαν Στην Ελλάδα

Τα Κινητά Της Coolpad Ήρθαν Στην Ελλάδα

Η Coolpad ανακοίνωσε την κυκλοφορία των πρώτων κινητών της στην ελληνική αγορά. Για όσους δεν την γνωρίζετε, ιδρύθηκε το 1993 με το όνομα China Wireless Technologies Limited, αργότερα λάνσαρε τα πρώτα κινητά της με την επωνυμία Coolpad και στο τέλος μετονομάστηκε σε Coolpad Group Limited. Έχει πάνω από 5,000 υπαλλήλους, ο Guo Deying είναι ο CEO της και έχει έδρα στη πόλη Σενζέν της Κίνας. Η ίδια χαρακτηρίζεται ως «ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών και το έβδομο μεγαλύτερο brand smartphone στον κόσμο.»

Όπως και να έχει, το Coolpad Porto μαζί με το Coolpad Modena ήρθαν στην Ελλάδα. Το Porto διαθέτει 4,7-ιντσών οθόνη, 8-megapixels κάμερα με LED flash και ευρυγώνιο φακό 28mm, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα και 1800 mAh μπαταρία. Το περίβλημά του είναι κατασκευασμένο από φυσικούς σπόρους κάσιους και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μην αφήνει δαχτυλιές. Το βάρος του είναι 119 γραμμάρια και η τιμή στα €149.

Το Modena προορίζεται για «fans των παιχνιδιών και video» επειδή ενσωματώνει 5,5-ιντσών οθόνη και Qualcomm Snapdragon 410 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή. Έχει επίσης 2500 mAh μπαταρία, 4G LTE συνδεσιμότητα και δέχεται 2 SIM. Έχει πάχος 8,6 χιλιοστά, διατίθεται σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα και τα περιθώρια στα πλάγια της οθόνης είναι μικρά. Αυτό θα κυκλοφορήσει με κόστος €179.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.