Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Νέο Gorilla Glass Για Λιγότερα Μικρόβια Στην Οθόνη Του Κινητού [CES 2014]

Η Corning λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Gorilla Glass για κυρτές οθόνες ανακοίνωσε το Gorilla Glass που εξουδετερώνει τα μικρόβια! Σύμφωνα με την εταιρία, είναι το «πρώτο καταχωρημένο από την EPA αντιμικροβιακό γυάλινο κάλυμμα του κόσμου» και σκοπό έχει την αναστολή της ανάπτυξης των φυκών, μούχλας, μυκήτων και βακτηριδίων επάνω από την οθόνη των smartphones που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Ο νέος αυτός τύπος του Gorilla Glass στην ουσία ενσωματώνει ένα επιπλέον στρώμα επάνω στην επικάλυψη για προστασία από γρατζουνίες ο οποίος έχει ονομαστεί από την Corning «ionic silver layer.» Επάνω σε αυτόν βρίσκεται ιονισμένο ασήμι, ένα υλικό γνωστό για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες. Η εταιρία το έχει δουλέψει ώστε να μην εμποδίζει την προβολή της οθόνης, να μην μειώνει την αντοχή της επικάλυψης για τις γρατζουνιές και να μην χάνει την απόδοσή του μετά από καιρό. Παρακάτω είναι ένα βίντεο που εξηγεί η εταιρία τι έκανε.

Αυτή τη στιγμή το δοκιμάζουν μερικοί κατασκευαστές και δεν αμφιβάλουμε ότι σύντομα θα το δούμε σε smartphones, tablets και άλλες συσκευές αφής.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: