Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Cosmote Cloud: Επίσημα Η Νέα Πανάκριβη Υπηρεσία

Η Cosmote θεωρείται από τον κόσμο πανάκριβη σαν εταιρία, και με το νέο Cosmote Cloud επαληθεύει αυτούς τους ισχυρισμούς. Το Cosmote Cloud είναι η νέα cloud υπηρεσία της και με αυτές τις τιμές δεν θα καταφέρει να απειλήσει καμία αντίπαλη εταιρία.

Καταρχάς, να πούμε ότι με το Cosmote Cloud ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει τα αρχεία του και να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά από κάθε άλλη συσκευή που είναι συνδεδεμένος. Επίσης μπορεί να τα διαμοιραστεί με άλλους. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν και να δουν τα αρχεία τους μέσω της επίσημης εφαρμογής για Windows ή OS X για υπολογιστές ή μέσω της εφαρμογής για iOS ή Android συσκευές.

Το πρόβλημα ξεκινάει με τη χωρητικότητα που προσφέρει η εταιρία, και αυτή είναι μόλις 2GB. 2GB προσφέρει επίσης και το Dropbox, ωστόσο το Google Drive και το OneDrive της Microsoft δίνουν 15GB δωρεάν! Και το πρόβλημα συνεχίζεται όταν οι χρήστες θέλουν να προσθέσουν περισσότερα GB στον λογαριασμό τους: το κόστος για 5GB μηνιαίως ανέρχεται στα 1,99€ (ή δωρεάν για όσους έχουν σταθερό ΟΤΕ ή κινητό COSMOTE) και 8,99€ αν θέλουν 120GB.

Σε σύγκριση με τις τρεις αντίπαλες υπηρεσίες, το Google Drive και το OneDrive με 1,99€/μήνα δίνουν 100GB και με €9.99 1TB. Μάλιστα, η Microsoft δίνει και πρόσβαση στο Office 365 για απόκτηση της σουίτας Office, 60 λεπτά για κλήσεις μέσω Skype και διαθέτει εφαρμογή για Windows Phone. Με απλά λόγια, η Cosmote κατάφερε και δημιούργησε την ακριβότερη cloud υπηρεσία. Αν παρόλα αυτά ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: