Η Ομάδα Cyanogen Έγινε Εταιρία Και Έχει Μεγάλα Σχέδια

Η Ομάδα Cyanogen Έγινε Εταιρία Και Έχει Μεγάλα Σχέδια

CyanogenMod

Οι ROM της Cyanogen έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και είναι διαθέσιμες για πολλές Android συσκευές. Έτσι οι άνθρωποι πίσω από αυτές αποφάσισαν να λάβουν χρηματοδότηση 7 εκατ. δολαρίων για να γίνουν εταιρία και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην αγορά των smartphone.

Η νεοσύστατη Cyanogen Inc. με επικεφαλής τον συνιδρυτή της Boost Mobile, Kirt McMaster, και τους ανθρώπους που ήταν ήδη στην ομάδα, θέλει να κάνει το CyanogenMod μια πλατφόρμα η οποία θα είναι η τρίτη μεγαλύτερη στα κινητά, δίπλα στο Android και το iOS που είναι παγκοσμίως στις πρώτες θέσεις, ξεπερνώντας το BlackBerry και το Windows Phone.

Άλλοι στόχοι της εταιρίας είναι να βελτιώσουν την υπάρχουσα εμπειρία χρήσης, και αργότερα να προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο εγκατάστασης του λειτουργικού τους σε συσκευές.

Με λίγα λόγια, η Cyanogen θέλει να φέρει το λειτουργικό της που είναι βασισμένο στις τελευταίες εκδόσεις του Android στον κόσμο, είτε μέσω κάποιου εργαλείου για να το εγκαθιστούν στα υπάρχοντα Android χωρίς να μπλέκουν όσοι δεν ξέρουν με root και flash και να τους προσφέρουν καθαρό Android, είτε να συνεργάζεται με κατασκευάστριες εταιρίας για να το βάζει κατευθείαν στα κινητά και τα tablets. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν την ίδια εμπειρία με αυτούς με Nexus συσκευές (καθαρό Android, άμεσες ενημερώσεις σε νέες εκδόσεις). Όπως και να το δούμε αυτή η κίνηση θα βοηθήσει πολλούς χρήστες. Μπράβο στην ομάδα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.