Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ομάδα Cyanogen Έγινε Εταιρία Και Έχει Μεγάλα Σχέδια

CyanogenMod

Οι ROM της Cyanogen έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και είναι διαθέσιμες για πολλές Android συσκευές. Έτσι οι άνθρωποι πίσω από αυτές αποφάσισαν να λάβουν χρηματοδότηση 7 εκατ. δολαρίων για να γίνουν εταιρία και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην αγορά των smartphone.

Η νεοσύστατη Cyanogen Inc. με επικεφαλής τον συνιδρυτή της Boost Mobile, Kirt McMaster, και τους ανθρώπους που ήταν ήδη στην ομάδα, θέλει να κάνει το CyanogenMod μια πλατφόρμα η οποία θα είναι η τρίτη μεγαλύτερη στα κινητά, δίπλα στο Android και το iOS που είναι παγκοσμίως στις πρώτες θέσεις, ξεπερνώντας το BlackBerry και το Windows Phone.

Άλλοι στόχοι της εταιρίας είναι να βελτιώσουν την υπάρχουσα εμπειρία χρήσης, και αργότερα να προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο εγκατάστασης του λειτουργικού τους σε συσκευές.

Με λίγα λόγια, η Cyanogen θέλει να φέρει το λειτουργικό της που είναι βασισμένο στις τελευταίες εκδόσεις του Android στον κόσμο, είτε μέσω κάποιου εργαλείου για να το εγκαθιστούν στα υπάρχοντα Android χωρίς να μπλέκουν όσοι δεν ξέρουν με root και flash και να τους προσφέρουν καθαρό Android, είτε να συνεργάζεται με κατασκευάστριες εταιρίας για να το βάζει κατευθείαν στα κινητά και τα tablets. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν την ίδια εμπειρία με αυτούς με Nexus συσκευές (καθαρό Android, άμεσες ενημερώσεις σε νέες εκδόσεις). Όπως και να το δούμε αυτή η κίνηση θα βοηθήσει πολλούς χρήστες. Μπράβο στην ομάδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: