Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διαθέσιμη Η Τελική Έκδοση Του CyanogenMod 10.2 Για Λήψη

CyanogenMod 10.2

Η τελευταία και η σταθερή έκδοση της ROM CyanogenMod 10.2 είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση. Η ομάδα ανάπτυξης της δημοφιλέστερης Android ROM τώρα στρέφει την προσοχή της στην ανάπτυξη του CyanogenMod 11, το οποίο θα φέρει το Android 4.4 KitKat στους χρήστες του CM.

Η ομάδα του CyanogenMod θα συνεχίσει να προσφέρει διορθώσεις και θα κλείνει τα διάφορα κενά ασφαλείας αν εμφανιστούν στην έκδοση 10.2. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα αφού το CM 10.2 σημάδεψε το τέλος της ανάπτυξης κάποιας Jelly Bean έκδοσης.

Το CynogenMod 11 είναι ήδη στην ανάπτυξη και η πρώτη alpha/nightly έκδοση του έχει δοθεί στους κατόχους Samsung Galaxy S4 κινητών. Χάρη στο CyanogenMod 10.2 όμως αρκετές συσκευές θα αποκτήσουν το Android 4.3 Jelly Bean που έχουν εγκαταλείψει οι κατασκευάστριες τους. Αν τρέχεις ήδη τη τελευταία έκδοση του CM μπορείς να κατεβάσεις το 10.2 μέσω του Updater στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, και αν όχι τότε μπες στο get.cm και ακολούθησε τις οδηγίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: