Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Dell: Δεν Μπαίνουμε Στην Αγορά Των Κινητών

Dell Streak

Τον Δεκέμβριο του 2012 η Dell είχε πει επίσημα αντίο στα smartphones κατηγορώντας το Android για την αποτυχία των πωλήσεων. Τώρα βγήκε ξανά ο CEO της Dell να το ξαναπεί στο κανάλι CNBC στην τηλεόραση.

Ο Michael Dell – ο Διευθύνων Σύμβουλος – είπε ξεκάθαρα «δεν μπαίνουμε στην αγορά των κινητών», προσθέτοντας ότι η εταιρία του θα επικεντρωθεί σε πέντε τομείς: στις επιχειρήσεις, την βελτίωση των πωλήσεων, στις αναδυόμενες αγορές, στους υπολογιστές και τις ταμπλέτες, και την παροχή μιας “βελτιωμένης εμπειρίας του πελάτη.”

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον η Dell θέλει να επικεντρωθεί σε προϊόντα που ξέρει να φτιάχνει καλά, όπως υπολογιστές, χωρίς να προσπαθεί για νέα πράγματα, όπως κινητά ή smartwatch.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: