Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Dell Venue 8 7000 Series Είναι Το Λεπτότερο Android Tablet

Dell Venue 8 7000 Series

Η Dell κατά τη διάρκεια του IDF 2014 (Intel Developer Forum) βρήκε την ευκαιρία να μας εντυπωσιάσει με το tablet Dell Venue 8 7000 Series το οποίο είναι το λεπτότερο με Android. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό επάνω του. Διαθέτει ακόμα τη τεχνολογία Intel RealSense που μας παρουσίασε η εταιρία τον Απρίλιο.

Το Intel RealSense είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή με χειρονομίες, όπως τα Microsoft Kinect και Leap Motion, μόνο που δεν απαιτείται κάποιο εξωτερικό μηχάνημα. Το tablet εξοπλίζεται με μία 3D κάμερα και το απαραίτητο λογισμικό ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Επίσης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και να εστιάσει μετά τη λήψη, όπως κάνει το HTC One M8 με τη διπλή του κάμερα.

Το Dell Venue 8 7000 Series τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Intel Atom Z3500 (Moorefield) με τέσσερις 64-bit πυρήνες, διαθέτει OLED οθόνη 8,4-ιντσών ανάλυσης 2560 x 1600 pixels και είναι μόλις 6 χιλιοστά χοντρό. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει και ποια θα είναι η τιμή του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: