Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Note5: Δείτε Πως Μπορείτε Εύκολα Να Καταστρέψετε Τη Γραφίδα

Ένα «σχεδιαστικό ελάττωμα», όπως χαρακτηρίζεται, του Samsung Galaxy Note5 βγήκε στην επιφάνεια. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος μπορεί να καταστραφεί η γραφίδα του S Pen και να προκληθούν άλλες βλάβες στη συσκευή.

Όπως αναφέρει το Android Police που ανακάλυψε το «ελάττωμα», άμα κάποιος τοποθετήσει ανάποδα τη γραφίδα στην υποδοχή της, τότε δεν θα μπορέσει να την αφαιρέσει εύκολα και έτσι θα χαλάσει το σύστημα εντοπισμού της γραφίδας. Στα παλιότερα μοντέλα της σειράς Note η άκρη της γραφίδας ήταν μεγαλύτερη και για αυτό ήταν αδύνατο να τοποθετηθεί ανάποδα, ωστόσο στο 5 υπάρχει ένα νέο σύστημα για την έξοδό της.

Η Samsung απαντώντας σε σχόλιο του BBC ανάφερε ότι οι χρήστες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που παρέχονται με το εγχειρίδιο χρήσης στη συσκευασία του Samsung Galaxy Note5. Στο εγχειρίδιο περιγράφεται ξεκάθαρα το παραπάνω πρόβλημα και ενημερώνει τους χρήστες ότι πρέπει να τοποθετούν πάντα τη γραφίδα με τη μύτη προς το μέσα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο του Android Police στο οποίο παρουσιάζονται το πρόβλημα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: