Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

9 Στα 16 Προγραμματιστές Λένε «Όχι» Στα Google Glass

Τα Google Glass γίνονται λιγότερο επιθυμητά

Black Google Glass

Τα Google Glass λανσαρίστηκαν σαν μία καινοτόμα συσκευή από την Google, αλλά οι μέχρι τώρα πωλήσεις τους δεν τα πάνε καλά. Οι λόγοι είναι πολλοί, με έναν από αυτούς να είναι η τιμή, καθώς 1,500 δολάρια δεν είναι μικρό ποσό. Τώρα ήρθε και η σειρά των προγραμματιστών να γυρίσουν τη πλάτη τους στα έξυπνα γυαλιά της Google.

Σύμφωνα με το Reuters, 9 στους 16 προγραμματιστές έχουν σταματήσει να γράφουν εφαρμογές για τα Google Glass. Στην απόφαση αυτή έχουν παίξει σημαντικό ρόλο οι χαμηλές πωλήσεις, οι σημαντικοί περιορισμοί της Google και ότι το προϊόν είναι ακόμη σε beta μορφή. Εκεί που έχουν κερδίσει οι χρήστες είναι στον τομέα της εκπαίδευσης και τον επαγγελματικό χώρο, αφού πολλοί γιατροί τα επιλέγουν για να παρακολουθούν καλύτερα τις ιατρικές εγχειρήσεις που γίνονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Όπως δήλωσε ο CEO της Little Guy Games, Tom Frencel, εάν υπήρχε μεγαλύτερη βάση χρηστών η αντιμετώπιση από τους προγραμματιστές θα ήταν καλύτερη. Τώρα το ζήτημα είναι κατά πόσο θα αντέξουν τα Google Glass με τόσες χαμηλές πωλήσεις που έχουν σημειώσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: