Η Devolo Παρουσιάζει Το WiFi ac Nano USB Stick Για Laptops, PC Και Mac

Η Devolo Παρουσιάζει Το WiFi ac Nano USB Stick Για Laptops, PC Και Mac

Το νέο WiFi ac Nano USB Stick της devolo προσφέρει ταχύτατο WiFi ac που φτάνει έως και 433 Mbps. O πρακτικός προσαρμογέας nano USB αποτελεί μια γρήγορη και οικονομικώς αποτελεσματική λύση για αναβάθμιση και σε παλιούς υπολογιστές. Με την plug and play εγκατάστασή του είναι έτοιμο για χρήση σε οποιοδήποτε υπολογιστή Windows μέσα σε λίγα λεπτά ενώ οι απαραίτητοι drivers εγκαθίστανται αυτόματα. Φυσικά, η devolo δεν ξεχνά και τους χρήστες Apple. Όσοι διαθέτουν Mac ή MacBook μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τους απαραίτητους drivers μέσα από την ιστοσελίδα της devolo.

Τα περιεχόμενα του δελτίου τύπου:

– Ένα makeover για παλιούς υπολογιστές
– Nano σε μέγεθος, δυνατό σε απόδοση
– WiFi ac: Το ασύρματο οικιακό δίκτυο του μέλλοντος
– Στην «ασύρματη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας» με 433 Mbps και 5 GHz
– Τιμές και διαθεσιμότητα

Ένα makeover για παλιούς υπολογιστές
Οι εποχές, όπου ένας υπολογιστής ήταν ήδη ξεπερασμένος, πριν ακόμη τον βάλουμε σπίτι μας μετά την αγορά του έχουν ευτυχώς περάσει. Παρ ‘όλα αυτά, ακόμη και ο πιο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός hardware μπορεί να φτάσει κάποια στιγμή στα όρια των επιδόσεών του. Η διαδικασία αναβάθμισης ειδικά αν μιλάμε για φορητούς υπολογιστές και MacBooks πολλές φορές παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες. Η devolo προσφέρει τώρα με το devolo WiFi Stick ac έναν απλό, βολικό και οικονομικό τρόπο για την αναβάθμιση του WiFi σε laptop, MacBook ή PC.

Nano σε μέγεθος, δυνατό σε απόδοση

Το νέο devolo WiFi stick ac είναι η ιδανική λύση για όλους όσους θέλουν να ενσωματώσουν τον υπάρχον εξοπλισμό τους στο οικιακό δίκτυο χρησιμοποιώντας το ταχύτατο πρότυπο WiFi ac. Το nano-sized USB stick είναι τόσο μικρό που ουσιαστικά είναι σαν να ενσωματώνεται ολοκληρωτικά σε μια ελεύθερη θύρα USB. Είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές, δεδομένου ότι μπορεί να παραμείνει μόνιμα τοποθετημένο στη θύρα αφού ακόμη και με συχνή χρήση δεν υπάρχει κίνδυνος ζημίας του. Εκτός από τους φορητούς υπολογιστές, μπορεί να τοποθετηθεί και σε PC ή Mac που δεν διαθέτουν καμία λειτουργία ασύρματου LAN ή υποστηρίζουν παλαιότερα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης. Έτσι, κάθε υπολογιστής μπορεί να γίνει όχι απλά πιο γρήγορος, αλλά και πιο ευέλικτος. Να σημειώσουμε ότι το USB stick μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

WiFi ac: Το ασύρματο οικιακό δίκτυο του μέλλοντος

Το devolo WiFi stick ac παρουσιάζει το μέγιστο των δυνατοτήτων ειδικά σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο οικιακό δίκτυο WiFi ac, π.χ. με devolo dLAN 1200 WiFi AC Starter Kit, ενώ τo WiFi ac είναι αυτή τη στιγμή ένα πρότυπο που υποστηρίζεται από τους περισσότερους high end routers της αγοράς. Το devolo WiFi stick ac προσφέρει ένα τεράστιο πλεονέκτημα όσον αφορά στην ταχύτητα, μετατρέποντας το ασύρματο online gaming, το video streaming ή την πρόσβαση σε ένα σύστημα NAS σε μια εντελώς νέα εμπειρία.
Στην ασύρματη «λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας» με 433 Mbps και 5 GHz

Το devolo WiFi stick ac επιταχύνει το WiFi σε παλαιότερης τεχνολογίας PCs, Macs ή και  laptops φτάνοντας μέχρι και τα 433 Mbps. Για τη μετάδοση δεδομένων χρησιμοποιεί τις συμπαγείς διαστάσεις του και την εξαιρετικά αποτελεσματική κεραία που εκπέμπει στα 5 GHz. Αυτή η ζώνη συχνοτήτων, σε αντίθεση με τις συχνότητες των 2.4 GHz WiFi, έχει πολύ μικρότερη συσσώρευση δεδομένων με αποτέλεσμα να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της απόδοσης και της σταθερότητας. Από τη στιγμή που το sticκ συνδεθεί σε μια ελεύθερη θύρα USB, εγκαθίστανται αυτόματα σε υπολογιστές Windows και οι απαραίτητοι drivers. Για τη λειτουργία σε Mac ή MacBook διατίθενται δωρεάν drivers προς download μέσα από το site της devolo.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo WiFi stick ac είναι άμεσα διαθέσιμο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 29.90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.