Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Νέα Υπηρεσία Digg Video Για Τα Βίντεο Στο Digg

Digg Video

Το Digg, το site ειδήσεων που απεγνωσμένα προσπαθεί να επαναπροσδιοριστεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχει ξεκινήσει μια νέα ενότητα στο site του: το Digg Video.

Το Digg Video δεν είναι τίποτα καινούργιο. Είναι απλά μια επιμελημένη λίστα των βίντεο που είναι δημοφιλή στο Digg. Το τμήμα των βίντεο διαθέτει μεγάλες μικρογραφίες των βίντεο, αλλά κατά τα άλλα η εμφάνιση και αίσθηση είναι εξίσου απλή και μινιμαλιστική όπως και το υπόλοιπο site. Κάτω από τα κορυφαία βίντεο βρίσκονται αυτά που δεν είναι εξίσου γνωστά. Με αυτό το τρόπο οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύψουν τα δημοφιλέστερα βίντεο γρήγορα.

Ο Andrew McLaughlin, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digg, αναφέρει πως τα βίντεο έχουν μεγαλύτερη απήχηση από ότι οι γραπτές ιστορίες και για αυτό το λόγο ήταν πολύ αναμενόμενο να γίνει κάποια στιγμή. Αυτή τη στιγμή το Digg Video είναι διαθέσιμο εδώ και «σύντομα» θα κυκλοφορήσουν και οι αντίστοιχες εφαρμογές για iOS και Android.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: