Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πόσα Λεφτά Θα Έδινες Για Ένα Δείπνο Με Τον Tim Cook;

Tim Cook Speaking

Ένα δείπνο με τον Tim Cook, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, μπορείς να διεκδικήσεις άμα πλειοδοτήσεις στη νέα δημοπρασία! Πριν από μερικούς μήνες ο Cook προσφέρθηκε να πάει για καφέ με κάποιον.

Η δημοπρασία φυσικά δεν γίνεται για να γίνει ακόμα πιο πλούσιος ο Cook ή η Apple. Τα λεφτά θα πάνε στο RFK Center για χρησιμοποιηθούν σε θέματα Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το RFK Center διοργανώνει δημοπρασίες κάθε χρόνο μέσω του Charitybuzz ώστε να συλλέγονται αυτά τα χρήματα. Άλλοι γνωστοί που προσφέρθηκαν είναι οι Robert Gates, Tom Brady, Bill Belichick, Anderson Cooper, Arianna Huffington, Vanessa Williams και Richard Saul Wurman.

Η εκτιμώμενη αξία για το δείπνο μαζί με τον Tim Cook υπολογίζεται στα $100,000 αλλά απέχουμε 19 ημέρες από τη λήξη και ήδη οι προσφορές έχουν ξεπεράσει τις $62.500. Αν είστε κάποιος πλούσιος και ενδιαφέρεστε να φάτε μαζί με τον Cook μπορείτε να κάνετε προσφορά εδώ. Μην ελπίζετε να αποσπάσετε πληροφορίες για το μέλλον της Apple πάντως…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: