Συγκρίνοντας Τις Οθόνες Των Galaxy S5, HTC One M8, Xperia Z2 Και LG G Pro 2

Συγκρίνοντας Τις Οθόνες Των Galaxy S5, HTC One M8, Xperia Z2 Και LG G Pro 2

Το ePrice China κατάφερε να αποκτήσει τέσσερα από τα καλύτερα και εμπορικότερα smartphone που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά, τα Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Sony Xperia Z2 και LG G Pro 2. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν να τα συγκρίνει για να αναδείξει ποιας συσκευής καλύτερη είναι η οθόνη. Ας δούμε πρώτα στις παρακάτω φωτογραφίες τις συσκευές.

Στις αμέσως επόμενες φωτογραφίες που θα δείτε αρχίζει η σύγκριση των τεσσάρων smartphone. Το καθένα έχει την ίδια εικόνα στην οθόνη του για να διευκολύνεται η διαδικασία. Να υπενθυμίσουμε το μέγεθος και την ανάλυση των οθονών: έχουμε το LG G Pro 2 στις 5,9 ίντσες, το Sony Xperia Z2 στις 5,2 ίντσες, το Samsung Galaxy S5 διαθέτει 5,1 ίντσες και το HTC One M8 που φέρει οθόνη 5 ιντσών. Σε όλα η ανάλυσή τους ανέρχεται στα 1920×1080 pixels.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Samsung-Galaxy-S5-HTC-One-M8-Sony-Xperia-Z2-LG-G-Pro-2-008

Samsung-Galaxy-S5-HTC-One-M8-Sony-Xperia-Z2-LG-G-Pro-2-009

Samsung-Galaxy-S5-HTC-One-M8-Sony-Xperia-Z2-LG-G-Pro-2-010

Samsung-Galaxy-S5-HTC-One-M8-Sony-Xperia-Z2-LG-G-Pro-2-011

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

  1. Εγώ έχω το z1 της sony και έχει απίστευτη οθόνη και τρομερά ζωντανά χρώματα και πολύ καλή γωνία θέασης, το βάζω οταν ταξιδευω με καραβι σε stand και βλέπω ταινίες και είναι λες και κοιτάζω κάθετα και παρολα αυτα δεν καιει μπαταρία…οπότε νομίζω η οθόνη του z2 θα είναι ακόμα καλύτερη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.