Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έρχεται Το DisplayPort 1.3 Με Υποστήριξη Ανάλυσης 8K

DisplayPort

Το DisplayPort 1.3 ανακοινώθηκε, μια πολύ σημαντική υποδοχή για το μέλλον, όταν θα βλέπουμε συχνά ανάλυση 4K (Ultra HD) και θα αναρωτιόμαστε τι μας επιφυλάσσει αργότερα το μέλλον.

Το DisplayPort 1.3 λοιπόν θα μπορεί να υποστηρίζει ανάλυση 8K, δηλαδή 7680 x 5120 pixels με απίστευτα υψηλά pixels-ανά-ίντσα! Αυτό θα επιτευχθεί χάρη στο υπερ-υψηλό εύρος ζώνης των 32.4Gbps, όμως και το συνηθισμένο bandwidth των 8.1Gbps μπορεί να προσφέρει ανάλυση 4K (3840 x 2560 pixels) σε πολλαπλές οθόνες, και σε 3D!

Το συγκεκριμένο πρότυπο θα δοκιμαστεί από το επόμενο έτος και στη πράξη θα το δούμε το 2015. Λέτε τελικά το Ultra HD να μην είναι τόσο εντυπωσιακό;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: