Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Dropbox Paper: Η Νέα Λειτουργία Εγγράφων Για Ομάδες

Η Dropbox ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία Dropbox Paper χάρη στην οποία ομάδες χρηστών μπορούν να δημιουργήσουν και να τροποποιήσουν ταυτόχρονα έγγραφα. Ουσιαστικά μιλάμε για τον αντίπαλο των Google Docs και Office 356 τα οποία προσφέρουν παρόμοια εργαλεία.

Το Dropbox Paper είναι μια web υπηρεσία επεξεργασίας εγγράφων που επιτρέπει την παράλληλη επεξεργασία εγγράφων από πολλούς χρήστες. Προσφέρει δυνατότητα διαμοιρασμού των εγγράφων, σχολιασμό από αναγνώστες, εργαλεία παραμετροποίησης του κειμένου (όπως έντονα ή πλάγια γράμματα) και την ενσωμάτωση των παρακάτω:

  • Εικόνες
  • Πίνακες
  • Κώδικα
  • Βίντεο από το YouTube (λογικά και από άλλες υπηρεσίες)
  • Λίστες με δυνατότητα προσθήκης ενός ατόμου που θα κάνει μια συγκεκριμένη εργασία
  • Σύνδεσμοι που αυτόματα μετατρέπονται σε μικρές προεπισκοπήσεις του σελίδων

Η εταιρία έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο paper.dropbox.com όπου οι χρήστες μπορούν να γραφτούν για να δοκιμάσουν πρώτοι το Paper. Σύμφωνα με το Wired, η υπηρεσία αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται από μερικούς χιλιάδες χρήστες και ομάδες, αλλά δεν θα γίνει σύντομα διαθέσιμη για όλους. Όταν γίνει θα κυκλοφορήσει και η αντίστοιχη εφαρμογή για smartphones.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: