Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Dropbox Pro Ρίχνει Τις Τιμές Και Αυξάνει Τη Χωρητικότητα

Dropbox

Η Dropbox Inc ενημέρωσε το πακέτο της για το Dropbox Pro κάνοντας την υπηρεσία πιο προσιτή για όσους ενδιαφέρονται να πληρώσουν για έξτρα χώρο στο cloud.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες τα πακέτα της εταιρίας για την επί πληρωμή υπηρεσία περιλάμβαναν 200GB για $19,99/μήνα και 500GB για $49,99/μήνα. Τα 100GB κόστιζαν $9,99/μήνα. Οι τιμές ήταν πολύ υψηλές σε σύγκριση με αντίπαλες cloud υπηρεσίες και έτσι τώρα η εταιρία έβαλε για $9,99/μήνα ένα terabyte χωρητικότητα. 1TB για $9,99 προσφέρει και η Google για το Google Drive, όμως η Dropbox προσφέρει και την ετήσια συνδρομή με $99/χρόνο, γλυτώνοντας έτσι μερικά δολάρια.

Άμα ψάχνετε για cloud υπηρεσίες με αρκετό χώρο, το OneDrive της Microsoft είναι το φθηνότερο. Με μόλις 1,99€/μήνα έχετε 100GB και 200GB με 3,99€/μήνα. Η Google από την άλλη μεριά δίνει πολύ περισσότερο χώρο: $99,99/μήνα για 10TB, $199,99/μήνα για 20TB και $299,99/μήνα για 30TB.

Τέλος, το Dropbox Pro εκτός από μειωμένες τιμές για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο απέκτησε νέα χαρακτηριστικά. Αυτά περιλαμβάνουν νέες επιλογές για διαμοιρασμό των φακέλων και των αρχείων, καλύτερη απομακρυσμένη διαχείριση του λογαριασμού και δυνατότητα προσθήκης κωδικού στα αρχεία και τους φακέλους για μεγαλύτερη ασφάλεια όταν αυτά μοιράζονται με άλλους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: