Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

DxO Labs: Τα Κινητά Με Τις Καλύτερες Κάμερες

Sony Xperia Z5

Η DxO Labs έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα κινητά με τις καλύτερες κάμερες, σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποίησε. Πρώτο σε αυτή βρίσκεται το Xperia Z5 της Sony, και μπορούμε να πούμε ότι δεν μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση αφού η Sony έχει κορυφαίες κάμερες για κινητά.

Η DxO Labs αναφέρει ότι το καμάρι της Sony κατάφερε να μαζέψει 87 πόντους και μόλις έναν πόντο κάτω από αυτό βρίσκεται το Galaxy S6 edge της Samsung. Άρα η ναυαρχίδα της Samsung είναι το δεύτερο καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή στην αγορά. Τρίτο έρχεται το ολοκαίνουργιο Nexus 6P που κατασκευάζει η Huawei για λογαριασμό της Google.

Τη 5άδα συμπληρώνουν το LG G4 που βρίσκεται στη τέταρτη θέση και το Samsung Galaxy Note 4 που είναι στη πέμπτη. Από τη λίστα λείπει το iPhone 6s το οποίο λογικά δεν κατάφερε να πιάσει στα χέρια της η ομάδα για να το βαθμολογήσει.

Για να δικαιολογήσει την απόφασή της, η DxO Labs λέει πως το Sony Xperia Z5 έχει τη καλύτερη αυτόματη εστίαση που έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα, πολύ καλή ισορροπία λευκού, ωραία χρώματα, καλό flash, χαμηλό θόρυβο στο σκοτάδι και ότι οι φωτογραφίες έχουν πολλές λεπτομέρειες ασχέτως τις συνθήκες φωτισμού. Σε ότι αφορά το βίντεο, έχει πολύ καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας από τον ανταγωνισμό, καλή αυτόματη εστίαση, λεπτομέρειες, χαμηλό θόρυβο, ωραία χρώματα και καλή ισορροπία λευκού.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: