Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Earin Είναι Τα Μικρότερα Ασύρματα Ακουστικά Στο Κόσμο

Μια μικρή εταιρία με μηχανικούς των Sony Ericsson και Nokia δουλεύει επάνω στα μικρότερα ασύρματα ακουστικά στον κόσμο και τα αποκαλεί Earin. Η εταιρία έφτιαξε πρωτότυπα μοντέλα και θέλει να τα βγάλει στην αγορά, για αυτό ξεκίνησε καμπάνια για χρηματοδότηση στο Kickstarter.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ασύρματα ακουστικά που συνδέονται μεταξύ τους με καλώδιο, τα Earin είναι πραγματικά ασύρματα – κάθε ακουστικό είναι αυτόνομο, έχει τη δική του μπαταρία και τη δική του μητρική πλακέτα με Bluetooth για σύνδεση με το κινητό. Με υποστήριξη AptX για ανώτερο στερεοφωνικό ήχο, τα ακουστικά αυτά θα προσφέρουν 3 ώρες αυτονομία μέχρι να χρειαστούν ξανά φόρτιση.

Για να λύσει το πρόβλημα της μπαταρίας, η εταιρία προσφέρει έναν ‘σωλήνα’ στον οποίον φορτίζουν τα ακουστικά ακόμα και όταν βρίσκεσαι στον δρόμο. Η φόρτιση του ‘σωλήνα’ γίνεται με ένα συνηθισμένο microUSB καλώδιο το οποίο παρέχεται στη συσκευασία. Αυτή η συσκευή εκτός από τη φόρτιση μπορεί να φυλάξει τα ακουστικά για να μην χαθούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η εταιρία για να κυκλοφορήσει τα ακουστικά της χρειάζεται £179,000 (περίπου €225,000) αλλά ο κόσμος ενθουσιάστηκε τόσο που στη καμπάνια των 37 ημερών έχει ήδη δωρίσει περισσότερα από £330,544 (περίπου €415,000). Το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ και έτσι η καμπάνια θα γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες στο Kickstarter. Οι περισσότεροι που δώρισαν θα λάβουν τα ακουστικά πρώτοι από όλους, και μάλιστα πιο φθηνά – £79 (€99) αντί για £159 (€199) που θα κοστίζουν όταν κυκλοφορήσουν το 2015. Άμα θέλετε να βοηθήσετε και εσείς μπορείτε να δώσετε από $10 εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: