Τα Κινητά Της Elephone Έρχονται Στην Ελλάδα

Τα Κινητά Της Elephone Έρχονται Στην Ελλάδα

Τα κινητά της Elephone πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η Elephone είναι μια κινέζικη κατασκευάστρια εταιρία η οποία κυκλοφορεί πολύ φθηνά smartphones με αξιοπρεπέστατα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη τελευταία έκδοση του Android (πχ το Lollipop τώρα) με τις υπηρεσίες της Google – ό,τι δηλαδή ζητάει ο περισσότερος κόσμος.

Οι Κινέζοι έκλεισαν συνεργασία με την Όμιλος Εμπορικών Βιομηχανικών Επιχειρήσεων Electric Hellas Α.Ε., ή απλά ΟΕΒΕ, η οποία ανέλαβε τη παραλαβή και τη παράδοση των συσκευών στα καταστήματα. Κατοχύρωσε επίσης το εμπορικό σήμα για το ελληνικό κράτος. Η ΟΕΒΕ ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1982 από τον Γεώργιο Κουσούτη. Τα πρώτα χρόνια λειτούργησε σαν Βιομηχανική εταιρεία κατασκευής τηλεοράσεων, ενώ παράλληλα άσκησε εμπορική δραστηριότητα στον κλάδο των πωλήσεων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, κλιματιστικών, ραδιοκασετόφωνων, video εκπροσωπώντας μεγάλους Ιταλικούς οίκους στην Ελλάδα (ZEROWATT κ.α.) την Κύπρο και τα Βαλκάνια, με μεγάλο δίκτυο πελατών στον χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών αποσπώντας διεθνείς αναγνωρίσεις για τον τρόπο λειτουργίας της.

Η Elephone έχει διάφορα αξιοσημείωτα μοντέλα, όπως το P4000 με 4420mAh μπαταρία και 64-bit επεξεργαστή στα $129.99 και τη ναυαρχίδα, το P7000 στη φωτογραφία, η οποία μπορεί να κοστίζει $229.99 αλλά διαθέτει μεταλλικό σώμα, 5,5-ιντσών full HD οθόνη με Gorilla Glass 3 προστασία, 13-megapixels κάμερα από τη Sony, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, 3450mAh μπαταρία, 4G LTE, 3GB RAM, 16-πύρηνη GPU, και MT6752 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή που ανταγωνίζεται το Snapdragon 810.

Τα νέα smartphones αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα του Ιουνίου στα ελληνικά καταστήματα, αλλά όχι τόσο φθηνά όσο είναι στα e-shops.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.