Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Ello Είναι Ένα Κοινωνικό Δίκτυο Διαφορετικό Από Τα Άλλα

Ello

Κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν πολλά, και κάθε ομάδα με web developers μπορεί να δημιουργήσει το δικό της. Όμως το Ello είναι εντελώς διαφορετικό από όλα όσα έχουμε δει. Οι δημιουργοί του είναι σχεδιαστές και καλλιτέχνες. Ο CEO, Paul Budnitz, φτιάχνει παιχνίδια. Κάποιος θα έλεγε ότι δεν θα μπορούσε να πετύχει σαν ιδέα, όμως θεωρείται ήδη πετυχημένο και ορισμένοι το αποκαλούν «αντι-Facebook».

Τι διαφορετικό έχει όμως από το Facebook και κάθε ‘Facebook’; Οι δημιουργοί του πιστεύουν ότι δεν είμαστε προϊόντα. Δεν έχουν διαφημίσεις στο site και δεν κλέβουν τα προσωπικά μας δεδομένα για να τα πουλήσουν σε κρατικές υπηρεσίες (βλ. NSA). Επίσης δεν απαιτούν να υποβάλουμε το πραγματικό όνομά μας κατά την εγγραφή για να διατηρήσουμε την ανωνυμία μας, και οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να διαγράψουμε τον λογαριασμό μας.

Αυτή τη στιγμή το Ello είναι σε δοκιμαστική έκδοση και όσοι θέλουν να γραφτούν πρέπει να έχουν πρόσκληση. Καθημερινά πάνω από 20,000 άτομα κάνουν υποβολή για να τους δεχτεί το δίκτυο, ενώ όσοι έχουν λεφτά για πέταμα μπορούν να αγοράσουν προσκλήσεις μέσω eBay, αξίας €79!

Σε αντίθεση με το Facebook, το Ello υποστηρίζει GIF κινούμενες εικόνες, μπορείς να δεις πόσοι διάβασαν τη δημοσίευση, υπάρχει μια ενότητα με δημοσιεύσεις από άγνωστα άτομα και αργότερα θα προστεθούν απόρρητοι λογαριασμοί και reposts. Όπως σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, μπορείς να δημοσιεύσεις καταστάσεις με φωτογραφίες, μπορείς να απαντήσεις σε καταστάσεις, υπάρχει συνομιλία και αργότερα θα κυκλοφορήσουν τα apps για iPhone και Android. Μερικά χαρακτηριστικά είναι επί πληρωμή για να έχουν έσοδα.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για πρόσκληση στην ειδική σελίδα του Ello.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: