Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Elon Musk Θέλει Να Ανατινάξει Τον Άρη

Ο Elon Musk πρόσφατα βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή The Late Show με τον Stephen Colbert και παρουσίασε την ιδέα του για να κάνει τον Άρη ξανά κατοικήσιμο. Ο Musk είναι οραματιστής, ο ιδρυτής της Tesla Motors (αυτοκινητοβιομηχανία που παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα) και της SpaceX (κατασκευάστρια αεροσκαφών), και γενικά έχει κάποιες… εκκεντρικές ιδέες.

Το σχέδιο του Elon Musk για τον Άρη είναι να τοποθετήσει πυρηνικά όπλα στους πόλους του Κόκκινου Πλανήτη και να τους ανατινάξει. Με αυτό το τρόπο ο κ. Musk πιστεύει ότι θα δημιουργηθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η μέση θερμοκρασία του πλανήτη θα αυξηθεί κατακόρυφα και θα φτάσει σε βιώσιμα επίπεδα για τον άνθρωπο. Δεν είναι μυστικό ότι ο Musk θέλει να κάνει τον Άρη κατοικήσιμο πλανήτη, και πιστεύει ότι μπορεί να νικήσει την αποστολή της NASA που θα τοποθετήσει ανθρώπους στον Άρη μέσα σε δέκα χρόνια.

Ο ‘οικοδεσπότης’ Stephen Colbert σχολίασε ότι ο Musk μοιάζει με κακό υπερήρωα, ωστόσο ο Musk επέμενε ότι αυτή η μέθοδος θα είναι πιο αποτελεσματική από άλλους οι οποίες προτείνουν να περιμένουμε μέχρι να απελευθερωθούν αέρια που θα δημιουργήσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου στον πλανήτη με φυσικό τρόπο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εικόνα της SpaceX για το πως μπορεί να γίνει ο Άρης, και στη συνέχεια τη συνέντευξη.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: