Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η NASA Μας Δείχνει Τη Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού

Αν και η κύρια αποστολή του παρατηρητηρίου Deep Space Climate Observatory (DSCOVR) της NASA είναι να παρακολουθεί τους ηλιακούς ανέμους, ο δορυφόρος λαμβάνει επίσης ωραίες λήψεις του πλανήτη μας. Οι τελευταίες φωτογραφίες του DSCOVR δεν προσφέρουν μόνο μια καταπληκτική θέα της Γης, αλλά και μια εκπληκτική θέα του Φεγγαριού που μόλις μια φορά έχουμε δει.

Τη Τετάρτη 5 Αυγούστου η Αμερικανική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) δημοσίευσε ένα βίντεο που δημιούργησε χρησιμοποιώντας φωτογραφίες που έλαβε από το Deep Space Climate Observatory χάρη στη κάμερα Polychromatic Imaging Camera (EPIC). Στο βίντεο βλέπουμε την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού καθώς αυτό βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Όπως ανακοίνωσε η NASA, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ώρα που το φεγγάρι περνούσε πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στη βόρεια Αμερική και φανερώνουν αρκετές λεπτομέρειες από την σκοτεινή πλευρά του δορυφόρου της Γης.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: