Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Η Epson Παρουσιάζει Τους Νέους Βιντεοπροβολείς Οικιακού Κινηματογράφου Full HD 3D

Απολαύστε εύκολα την εμπειρία της μεγάλης οθόνης στο σπίτι

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία δυο νέων βιντεοπροβολέων οικιακού κινηματογράφου Full HD υψηλής ποιότητας σε προσιτή, όμως, τιμή οι οποίοι μεταφέρουν την εμπειρία προβολής της μεγάλης οθόνης στο σπίτι σας. Οι EH-TW5350 και EH-TW5300 παρέχουν φωτεινές, ευκρινείς και καθαρές εικόνες Full HD 1080p, σε 2D και 3D. Στην πραγματικότητα, με αυτούς τους βιντεοπροβολείς μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά μια ταινία στη μεγάλη οθόνη για τα επόμενα 11 χρόνια χωρίς να αλλάξετε τη λάμπα.

Απευθυνόμενοι σε άτομα που αναζητούν μια πραγματική εμπειρία μεγάλης οθόνης στο σπίτι για την παρακολούθηση ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και αθλητικών, αυτοί οι βιντεοπροβολείς προσφέρουν συναρπαστική ψυχαγωγία Full HD σε έως 332 ίντσες. Απολαύστε λεπτομέρειες σκιάσεων υψηλής ευκρίνειας και βαθύ μαύρο με δυναμικό λόγο αντίθεσης έως 35.000:1. Ο EH-TW5350 περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένη δυνατότητα Miracast για ασύρματη κοινή χρήση μέσων από έξυπνες συσκευές Android.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δηλώνει: “Η εμπειρία οικιακού κινηματογράφου θα πρέπει να μεταφέρει μεγάλες, καθαρές και ακριβείς εικόνες με πολλές  λεπτομέρειες σκιάσεων υψηλής ευκρίνειας και βαθύ μαύρο, δηλαδή, αυτό ακριβώς που κάνουν οι EH-TW5350 και EH-TW5300. Με την καμπυλωτή και μικρού μεγέθους σχεδίαση, οι οικονομικά προσιτοί και πολυλειτουργικοί βιντεοπροβολείς ταιριάζουν τέλεια στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν την τελευταία τεχνολογία. Η ψηφιακή δυνατότητα διασύνδεσης και το ενσωματωμένο ηχείο σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόπο.”

Απολαύστε πιο καθαρή, ευκρινή και ομαλή, γρήγορη κινούμενη δράση σε φωτεινή και ζωντανή οθόνη Full HD 2D και 3D, χάρη στις τεχνολογίες παρεμβολής καρέ και βελτίωσης εικόνας. Εύκολη σύνδεση και εναλλαγή μεταξύ δύο ψηφιακών συσκευών, όπως μιας συσκευής αναπαραγωγής Blu-ray και μιας κονσόλας παιχνιδιών, με δύο υποδοχές HDMI σε κάθε μοντέλο, οι οποίες συμπληρώνουν την ευελιξία τους.

Χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία 3LCD, και οι δυο βιντεοπροβολείς περιλαμβάνουν το καινούργιο chip εξάλειψης  θορύβου, που συμβάλλει στην απόδοση των πιο καθαρών και ευκρινών εικόνων έως τώρα. Με λευκή και έγχρωμη φωτεινότητα 2.200 lumen, οι βιντεοπροβολείς είναι αρκετά φωτεινοί ώστε να χρησιμοποιούνται και σε χώρους με φυσικό φωτισμό, ενώ το ηχείο των 5 W σημαίνει ότι μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την ανάγκη επιπλέον ηχητικών συστημάτων.

Τα μοντέλα ΕΗ-5350, ΕΗ-ΤW5300 θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Οκτωβρίου στην τιμή των 879€, και 799€ αντίστοιχα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ανάλυση Full HD 1080p
 • Τεχνολογία 3LCD – αποφύγετε το “Rainbow Effect”
 • Υψηλός λόγος αντίθεσης έως 35.000:1
 • Μέγεθος εικόνας έως και 332”
 • Υποστήριξη 2D και 3D (δεν περιλαμβάνονται γυαλιά 3D ενεργού κλείστρου)
 • Παρεμβολή καρέ/βελτίωση εικόνας
 • Μετατροπή από 2D σε 3D
 • 2 είσοδοι HDMI
 • Ενσωματωμένο ηχείο 5 W
 • Δυνατότητα Miracast (μόνο για το μοντέλο EH-TW5350)
 • Προβολή περιεχομένου πλάι-πλάι διαιρούμενης οθόνης (μόνο για το μοντέλο EH-TW5350)

Μοιράσου το με τους φίλους σου: