Η Epson Αναδείχτηκε Ο Νούμερο Ένα Κατασκευαστής Βιντεοπροβολέων Στον Κόσμο Για 14η Συνεχή Χρονιά

Η Epson Αναδείχτηκε Ο Νούμερο Ένα Κατασκευαστής Βιντεοπροβολέων Στον Κόσμο Για 14η Συνεχή Χρονιά

4 Μαΐου 2015 – Η Epson αναδείχτηκε ως ο νούμερο ένα κατασκευαστής βιντεοπροβολέων στον κόσμο για 14η συνεχή χρονιά από την Futuresource Consulting Limited. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει την αδιάλειπτη επιτυχή πορεία της εταιρείας στον τομέα της οπτικής απεικόνισης.

Τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η Futuresource αποδεικνύουν ότι η Epson κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στον τομέα των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω.

Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Τα καινούργια δεδομένα που δημοσίευσε η Futuresource είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά για εμάς και είναι σπουδαίο που οι βιντεοπροβολείς μας εξακολουθούν να κερδίζουν την αναγνώριση και να κατακτούν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.»

Η Epson διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων οπτικής απεικόνισης που περιλαμβάνει προϊόντα εγκατάστασης, φορητές συσκευές, προϊόντα εξαιρετικά μικρής απόστασης προβολής, διαδραστικές συσκευές, προϊόντα επιχειρηματικής χρήσης και home cinema. Στην καρδιά των βιντεοπροβολέων της Epson βρίσκεται η τεχνολογία 3LCD, χάρη στην οποία οι βιντεοπροβολείς της Epson αποδίδουν τις καθαρότερες και τις πιο ζωντανές και αληθινές εικόνες στην αγορά.

Η Μαρία Μάσσιου πρόσθεσε: «Ανταποκρινόμενοι στις τάσεις της αγοράς και επενδύοντας αδιάλειπτα στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών, σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε, χρόνο με το χρόνο, να ενισχύουμε τη θέση μας ως ο ηγέτης της αγοράς.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CLO επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/clo 

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της καινοτομίας, αφοσιωμένο στην υπέρβαση των προσδοκιών με τις λύσεις που παρέχει προς τους τομείς, όπως γραφεία, νοικοκυριά, εμπόριο και βιομηχανία. Η γκάμα των προϊόντων της Epson εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet, συστήματα εκτυπώσεων και προβολείς 3LCD σε ρομποτικούς μηχανισμούς για τη βιομηχανία, έξυπνα γυαλιά και συστήματα αισθητήρων. Όλα αυτά τα προϊόντα βασίζονται σε πρωτότυπες, συμπαγείς και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες απόλυτης ακρίβειας.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation που εδρεύει στην Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί πάνω από 73.000 υπαλλήλους σε 94 εταιρείες παγκοσμίως, και είναι υπερήφανος για την συνεχιζόμενη συμβολή του στο παγκόσμιο περιβάλλον και στις κοινότητες όπου λειτουργεί.

http://www.epson.co.jp/e

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.