Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ακόμα Περισσότερα Screenshots Του Android 4.4 Kit Kat

Android 4.4 KitKat Screenshot (2)

Οι διαρροές του Android 4.4 Kit Kat πλέον δεν έχουν σταματημό όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωσή του και περισσότεροι εξουσιοδοτημένοι άνθρωποι το δοκιμάζουν. Οι τελευταίες διαρροές πρόκειται για screenshots από διάφορες εφαρμογές του λειτουργικού.

Στις πρώτες δύο εικόνες βλέπουμε αυτό που ονομάζεται ‘Easter Egg’, δηλαδή γραφικά στοιχεία που εμφανίζονται όταν πατάμε πολλές φορές συνεχόμενα την έκδοση του Android στις ρυθμίσεις της συσκευής. Κάθε Easter Egg αντιπροσοπεύει την ονομασία της έκδοσης του λειτουργικού, δηλαδή στα Android 4.x με ονομασία Jelly Bean εμφανίζονταν jelly beans στην οθόνη και μπορούσες να παίξεις με αυτά. Στο 4.4 εμφανίζεται το Android γραμμένο και στολισμένο όπως το Kit Kat. Αν πατήσεις επάνω σε αυτό θα εμφανιστούν εικόνες από όλες τις εκδόσεις του Android, όπως μπορείς να δεις στη παρακάτω εικόνα.

Android 4.4 KitKat Screenshot (5)

Στη τρίτη εικόνα βλέπουμε το μενού με τις εφαρμογές (drawer), καθώς και μερικά ανανεωμένα εικονίδια. Αριστερά το 4.x και δεξιά το 4.4.

Android 4.4 KitKat Screenshot (3)

Στις επόμενες και τελευταίες εικόνες βλέπουμε να έχει φύγει ο έντονος στολισμός των αριθμών και γενικότερα έχει απλοποιηθεί το γραφικό περιβάλλον. Επιπλέον υπάρχουν νέες ρυθμίσεις, νέος τρόπος πληρωμής με άγγιγμα μέσω NFC και ξεχωριστή εφαρμογή για τις Λήψεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: