Ακόμα Περισσότερα Screenshots Του Android 4.4 Kit Kat

Ακόμα Περισσότερα Screenshots Του Android 4.4 Kit Kat

Android 4.4 KitKat Screenshot (2)

Οι διαρροές του Android 4.4 Kit Kat πλέον δεν έχουν σταματημό όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωσή του και περισσότεροι εξουσιοδοτημένοι άνθρωποι το δοκιμάζουν. Οι τελευταίες διαρροές πρόκειται για screenshots από διάφορες εφαρμογές του λειτουργικού.

Στις πρώτες δύο εικόνες βλέπουμε αυτό που ονομάζεται ‘Easter Egg’, δηλαδή γραφικά στοιχεία που εμφανίζονται όταν πατάμε πολλές φορές συνεχόμενα την έκδοση του Android στις ρυθμίσεις της συσκευής. Κάθε Easter Egg αντιπροσοπεύει την ονομασία της έκδοσης του λειτουργικού, δηλαδή στα Android 4.x με ονομασία Jelly Bean εμφανίζονταν jelly beans στην οθόνη και μπορούσες να παίξεις με αυτά. Στο 4.4 εμφανίζεται το Android γραμμένο και στολισμένο όπως το Kit Kat. Αν πατήσεις επάνω σε αυτό θα εμφανιστούν εικόνες από όλες τις εκδόσεις του Android, όπως μπορείς να δεις στη παρακάτω εικόνα.

Android 4.4 KitKat Screenshot (5)

Στη τρίτη εικόνα βλέπουμε το μενού με τις εφαρμογές (drawer), καθώς και μερικά ανανεωμένα εικονίδια. Αριστερά το 4.x και δεξιά το 4.4.

Android 4.4 KitKat Screenshot (3)

Στις επόμενες και τελευταίες εικόνες βλέπουμε να έχει φύγει ο έντονος στολισμός των αριθμών και γενικότερα έχει απλοποιηθεί το γραφικό περιβάλλον. Επιπλέον υπάρχουν νέες ρυθμίσεις, νέος τρόπος πληρωμής με άγγιγμα μέσω NFC και ξεχωριστή εφαρμογή για τις Λήψεις.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.