Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Evernote τερματίζει τα Skitch και Clearly

Evernote banner

Η Evernote ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τις εφαρμογές Skitch και Clearly, καθώς και το Evernote για τα smartwatches της Pebble. Η δικαιολογία της εταιρίας είναι ότι τα χαρακτηριστικά του Skitch έχουν ενσωματωθεί στην κύρια εφαρμογή του Evernote, και τα χαρακτηριστικά του Clearly στο πρόσθετο Web Clipper για browsers υπολογιστών, οπότε οι χρήστες χρειάζονται μόνο αυτές τις δύο εφαρμογές.

Και το Skitch, και το Clearly ήταν δύο χρήσιμες εφαρμογές για να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Με το Skitch ο χρήστης μπορούσε να ζωγραφίσει και να κρατήσει σημειώσεις επάνω σε εικόνες (που έπειτα μπορούσε να τις μοιραστεί με φίλους ή να τις αποθηκεύσει σε σημειώσεις στο Evernote), ενώ το Clearly ήταν πρόσθετο για browsers και έκανε το διάβασμα των ιστοσελιδών ευκολότερο, μεγαλώνοντας τη γραμματοσειρά, αλλάζοντας το φόντο και αφαιρώντας όλα τα περιττά στοιχεία (όπως διαφημίσεις και άλλα).

Και τα τρία apps θα αφαιρεθούν από τα αντίστοιχα app stores στις 22 Ιανουαρίου και η εταιρία θα τα παρατήσει. Όσοι τα έχει εγκαταστημένα μπορείτε να τα κρατήσετε, όμως με τα updates των λειτουργικών μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν, οπότε θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε κάποια μέρα. Τέλος, όσοι έχετε Pebble smartwatch η εταιρία προτείνει να κατεβάσετε το παρόμοιο Powernoter app.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: