Η Evernote τερματίζει τα Skitch και Clearly

Βρέθηκε Κενό Ασφαλείας Στο Evernote, Πρέπει Να Αλλάξεις Τον Κωδικό Σου

Evernote banner

Η Evernote ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τις εφαρμογές Skitch και Clearly, καθώς και το Evernote για τα smartwatches της Pebble. Η δικαιολογία της εταιρίας είναι ότι τα χαρακτηριστικά του Skitch έχουν ενσωματωθεί στην κύρια εφαρμογή του Evernote, και τα χαρακτηριστικά του Clearly στο πρόσθετο Web Clipper για browsers υπολογιστών, οπότε οι χρήστες χρειάζονται μόνο αυτές τις δύο εφαρμογές.

Και το Skitch, και το Clearly ήταν δύο χρήσιμες εφαρμογές για να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Με το Skitch ο χρήστης μπορούσε να ζωγραφίσει και να κρατήσει σημειώσεις επάνω σε εικόνες (που έπειτα μπορούσε να τις μοιραστεί με φίλους ή να τις αποθηκεύσει σε σημειώσεις στο Evernote), ενώ το Clearly ήταν πρόσθετο για browsers και έκανε το διάβασμα των ιστοσελιδών ευκολότερο, μεγαλώνοντας τη γραμματοσειρά, αλλάζοντας το φόντο και αφαιρώντας όλα τα περιττά στοιχεία (όπως διαφημίσεις και άλλα).

Και τα τρία apps θα αφαιρεθούν από τα αντίστοιχα app stores στις 22 Ιανουαρίου και η εταιρία θα τα παρατήσει. Όσοι τα έχει εγκαταστημένα μπορείτε να τα κρατήσετε, όμως με τα updates των λειτουργικών μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν, οπότε θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε κάποια μέρα. Τέλος, όσοι έχετε Pebble smartwatch η εταιρία προτείνει να κατεβάσετε το παρόμοιο Powernoter app.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.