Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Καμπάνια Στο IndieGoGo Στοχεύει Στη Χρηματοδότηση Του @evleaks

@evleaks

Το @evleaks, δηλαδή ο Evan Blass, είναι φαινόμενο. Έχει διαρρεύσει κάθε σημαντική συσκευή και η απόσυρσή του ήταν ένα πλήγμα για τη τεχνολογική κοινότητα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Evan έχει πολλαπλή σκλήρυνση και τα κέρδη από το εγχείρημα @evleaks δεν κάλυπταν τις θεραπείες του, αναγκάζοντάς τον να βρει άλλη δουλειά ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζεται.

Μέχρι να βρει άλλη δουλειά ο Blass, η κοινότητα δραστηριοποιήθηκε ώστε να μαζέψει ένα ποσό και να το δωρίσει για τις θεραπείες του. Έτσι λοιπόν, ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το site TK TechNews και κατά διαστήματα διαρρέει συσκευές, ξεκίνησε τη καμπάνια «evleaks fund» στο IndieGoGo για να συλλέξει τα χρήματα. Μέχρι τώρα έχουν δωριθεί τουλάχιστον $3,207 με το στόχο της καμπάνιας να είναι στα $100,000.

Αυτή τη στιγμή απομένουν 45 ημέρες μέχρι να κλείσει η καμπάνια και έτσι δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα θα μαζευτούν. Σημασία έχει ότι θα αποτελέσουν ένα σημαντικό βοήθημα για τον Evan.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: