Το @evleaks Σταματάει Τις Διαρροές

Το @evleaks Σταματάει Τις Διαρροές

@evleaks

«Όλα τα καλά πράγματα πρέπει να έρθουν σε ένα τέλος,» αναφέρει ο Evan Blass που διαχειρίζεται το @evleaks και διέρρεε κινητά και tablets. Ο διάσημος ‘leaker’ ανακοίνωσε την απόσυρσή του μετά από δύο χρονιά στον κόσμο των διαρροών.

Το @evleaks είχε δει τεράστια επιτυχία καθώς είχε διαρρεύσει κάθε ναυαρχίδα που ετοίμαζαν οι εταιρίες, όπως το HTC One, το BlackBerry Z10, πολλά Samsung Galaxy και smartwatches. Τον επίσημο λογαριασμό του ακολουθούν περίπου 187,000 άτομα και έχει ακόμα λογαριασμούς όπου δημοσιεύονται μεταφρασμένα τα tweets σε διάφορες γλώσσες. Πρόσφατα δημιούργησε και το επίσημο site του, αλλά ό,τι βρίσκαμε στον λογαριασμό του στο Twitter, βρίσκαμε και στο site.

Ο Blass είχε κέρδος μέσω των διαφημίσεων στο site του και των tweets-διαφημίσεων που πληρωνόταν για να δημοσιεύει. Πριν ξεκινήσει το @evleaks δούλευε σαν συντάκτης στο Engadget και στο PocketNow όπου έκανε τη πρώτη του διαρροή, το HTC Inspire 4G για την AT&T.

Αν και μερικοί πιστεύουν ότι σταμάτησε επειδή τον πίεζαν οι εταιρίες, σε συνέντευξή του στο site The Next Web, ο Blass δήλωσε ότι δεν είχε αρκετό κέρδος από όλη αυτή την ιστορία και σαν ασθενής με πολλαπλή σκλήρυνση πρέπει να βρει διαφορετικούς τρόπους για να βρει τα απαραίτητα χρήματα για τη θεραπεία.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.