Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η HTC Δοκιμάζει Οκταπύρηνο HTC One Με 3GB RAM

HTC One back

Ήρθε η ώρα για το δεύτερο αποκλειστικό του Tech Community. Η είδησή μας αφορά για τα επόμενα βήματα της HTC στην αγορά των κινητών καθώς έχουμε πληροφορίες για το οκταπύρηνο HTC One!

Να θυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο είχαμε τη πρώτη μας αποκλειστική είδηση για τα σχέδια της MLS για το 2013.

Το κινητό από όπου λάβαμε τις πληροφορίες είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο χρησιμοποιεί έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή μαζί με 3GB μνήμης RAM! Δυστυχώς δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε ποιος επεξεργαστής είναι αυτός που χρησιμοποιεί η επόμενη ναυαρχίδα της HTC. Και για να το αποδείξουμε, τραβήξαμε το παρακάτω screenshot από την οθόνη με τις πληροφορίες του υλικού στις ρυθμίσεις.

Octacore HTC One Screenshot_2013-09-22-19-55-44

Όμως οι διαρροές μας δεν σταματάνε εδώ. Το κινητό είναι εξοπλισμένο με ένα χαρακτηριστικό που η HTC έχει ονομάσει «Clear Audio» για πιο καθαρές κλήσεις. Επιπλέον έχει περισσότερες κεραίες για να καλύπτει σχεδόν όλα τα δίκτυα του κόσμου – Αμερική, Ευρώπη και Ασία. Δεν γνωρίζουμε αν το τελικό μοντέλο θα έχει τόσες κεραίες.

Σε άλλα χαρακτηριστικά του πρωτοτύπου μοντέλου που είδαμε έχουμε την ίδια UltraPixel κάμερα (δηλαδή 4-megapixel) και ανθεκτικότερο, ελαφρύτερο, σώμα μαζί με το Gorilla Glass 3 στην οθόνη (το τωρινό One έχει Gorilla Glass 2 και είναι λίγο πιο βαρύ). Χαρακτηριστικά, ο ιδιοκτήτης μας είπε ότι το κινητό έπεσε από πολλά μέτρα χτυπώντας μπροστά και πίσω και δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά! Σχεδιαστικά η HTC δεν έχει αλλάξει κάτι. Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα θα λάβει και το Android 4.4 για να δουν αν μπορεί να τρέξει κανονικά στη συσκευή και να λύσουν τυχόν προβλήματα.

Τι Είναι Αυτό Το Οκταπύρηνο HTC One;

Το οκταπύρηνο HTC One που δοκιμάσαμε μάλλον πρόκειται για μια παραλλαγή του One που ίσως κυκλοφορήσει αργότερα στον χρόνο, όπως το HTC One X+ πέρσι. Ή ίσως είναι το νέο HTC One που θα ανακοινωθεί του χρόνου (αν και αμφιβάλλουμε για αυτό). Οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι ουσιαστικά στο SoC που χρησιμοποιεί και στο σώμα του, και θα μπορούσε να ανακοινωθεί μαζί με το HTC One Max ώστε να μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό χάρη στο πολύ δυνατό του hardware.

Όπως και να έχει, η HTC ετοιμάζει μία πολύ δυνατή συσκευή (οκταπύρηνη, 3GB RAM, ανθεκτικότατη και με κορυφαία υλικά κατασκευής) και ανυπομονούμε να τη δούμε να ανακοινώνεται.

Αυτές είναι λοιπόν οι νέες διαρροές από το Tech Community. Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με το άτομο που μοιράστηκε τις πληροφορίες μαζί μας μπας και έχουμε την δυνατότητα να τραβήξουμε περισσότερες φωτογραφίες, screenshot και βίντεο. Ίσως να κάνουμε και μετρήσεις benchmark για να δούμε πως τα πάει το οκταπύρηνο HTC One ενάντια στον ανταγωνισμό, αν μας επιτραπεί!

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του οκταπύρηνου HTC One που δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ποιος είναι για να μην έχει προβλήματα με την HTC. Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε ξανά εδώ με περισσότερες διαρροές!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: