[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η HTC Δοκιμάζει Οκταπύρηνο HTC One Με 3GB RAM

Το HTC One Mini Επιβεβαιώθηκε Από Μετρήσεις

HTC One back

Ήρθε η ώρα για το δεύτερο αποκλειστικό του Tech Community. Η είδησή μας αφορά για τα επόμενα βήματα της HTC στην αγορά των κινητών καθώς έχουμε πληροφορίες για το οκταπύρηνο HTC One!

Να θυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο είχαμε τη πρώτη μας αποκλειστική είδηση για τα σχέδια της MLS για το 2013.

Το κινητό από όπου λάβαμε τις πληροφορίες είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο χρησιμοποιεί έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή μαζί με 3GB μνήμης RAM! Δυστυχώς δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε ποιος επεξεργαστής είναι αυτός που χρησιμοποιεί η επόμενη ναυαρχίδα της HTC. Και για να το αποδείξουμε, τραβήξαμε το παρακάτω screenshot από την οθόνη με τις πληροφορίες του υλικού στις ρυθμίσεις.

Octacore HTC One Screenshot_2013-09-22-19-55-44

Όμως οι διαρροές μας δεν σταματάνε εδώ. Το κινητό είναι εξοπλισμένο με ένα χαρακτηριστικό που η HTC έχει ονομάσει «Clear Audio» για πιο καθαρές κλήσεις. Επιπλέον έχει περισσότερες κεραίες για να καλύπτει σχεδόν όλα τα δίκτυα του κόσμου – Αμερική, Ευρώπη και Ασία. Δεν γνωρίζουμε αν το τελικό μοντέλο θα έχει τόσες κεραίες.

Σε άλλα χαρακτηριστικά του πρωτοτύπου μοντέλου που είδαμε έχουμε την ίδια UltraPixel κάμερα (δηλαδή 4-megapixel) και ανθεκτικότερο, ελαφρύτερο, σώμα μαζί με το Gorilla Glass 3 στην οθόνη (το τωρινό One έχει Gorilla Glass 2 και είναι λίγο πιο βαρύ). Χαρακτηριστικά, ο ιδιοκτήτης μας είπε ότι το κινητό έπεσε από πολλά μέτρα χτυπώντας μπροστά και πίσω και δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά! Σχεδιαστικά η HTC δεν έχει αλλάξει κάτι. Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα θα λάβει και το Android 4.4 για να δουν αν μπορεί να τρέξει κανονικά στη συσκευή και να λύσουν τυχόν προβλήματα.

Τι Είναι Αυτό Το Οκταπύρηνο HTC One;

Το οκταπύρηνο HTC One που δοκιμάσαμε μάλλον πρόκειται για μια παραλλαγή του One που ίσως κυκλοφορήσει αργότερα στον χρόνο, όπως το HTC One X+ πέρσι. Ή ίσως είναι το νέο HTC One που θα ανακοινωθεί του χρόνου (αν και αμφιβάλλουμε για αυτό). Οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι ουσιαστικά στο SoC που χρησιμοποιεί και στο σώμα του, και θα μπορούσε να ανακοινωθεί μαζί με το HTC One Max ώστε να μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό χάρη στο πολύ δυνατό του hardware.

Όπως και να έχει, η HTC ετοιμάζει μία πολύ δυνατή συσκευή (οκταπύρηνη, 3GB RAM, ανθεκτικότατη και με κορυφαία υλικά κατασκευής) και ανυπομονούμε να τη δούμε να ανακοινώνεται.

Αυτές είναι λοιπόν οι νέες διαρροές από το Tech Community. Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με το άτομο που μοιράστηκε τις πληροφορίες μαζί μας μπας και έχουμε την δυνατότητα να τραβήξουμε περισσότερες φωτογραφίες, screenshot και βίντεο. Ίσως να κάνουμε και μετρήσεις benchmark για να δούμε πως τα πάει το οκταπύρηνο HTC One ενάντια στον ανταγωνισμό, αν μας επιτραπεί!

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του οκταπύρηνου HTC One που δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ποιος είναι για να μην έχει προβλήματα με την HTC. Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε ξανά εδώ με περισσότερες διαρροές!

Σχετικά νέα

2 Responses

 1. Αν η φωτογραφία αυτή δεν είναι photoshop εγώ είμαι αστροναύτης της NASA και εσείς έχετε χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας

  1. Καλησπέρα Χρήστο,

   Η φωτογραφία είναι 100% αληθινή. Και μπορούμε να το αποδείξουμε. Και για αυτό το λόγο να αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά στη NASA σαν αστροναύτης της επόμενες ημέρες…

   Το Tech Community δεν είναι κάποιο μικρό blog που βγάζει ψεύτικες ειδήσεις για να μαθευτεί το όνομά του. Έχουμε καθημερινή, άμεση και σαφώς έγκυρη ενημέρωση από το 2009 και για αυτούς τους λόγους δεν θα αφήναμε ποτέ μια ψεύτικη είδηση να μας χαλάσει το όνομα.

   Αν θες φωτογραφίες και βίντεο για να πειστείς για την αυθεντικότητα του θα τα έχεις από τις επόμενες ημέρες, παρόλο που κάποιοι ήθελαν να μας αλλάξουν τα σχέδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.